Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cand vom atinge pragul de 10.000 de cazuri pe zi. Previziunea sumbra a unui medic din Romania

Playtech Playtech,
Cand vom atinge pragul de 10.000 de cazuri pe zi. Previziunea sumbra a unui medic din Romania

Intr-o postare pe Facebook, medicul Octavian Jurma a lansat un avertisment ingrijorator cu privire la pandemia de coronavirus din Romania, care pare sa fi scapat de sub control. Specialistul a spus si cand vom depasi 10. 000 de cazuri pe zi. Cand vom atinge pragul de 10. 000 de cazuri pe zi Medicul si cercetatorul Octavian Jurma . continuă pe Playtech

Medicul Octavian Jurma: Vom atinge pragul de 10.000 de cazuri pe zi inainte de finalul lunii

Medicul si cercetatorul Octavian Jurma a lansat un avertisment ingrijorator despre pandemia de coronavirus din Romania, care pare a fi scapata de sub control. Astfel, cercetatorul a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca pragul de 10. 000 de infectari pe zi ar putea fi depasit chiar saptamana viitoare.

Rafila: Daca cresterea va continua in acelasi mod, in circa patru-sase saptamani vom ajunge sa depasim 10.000 de cazuri

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, considera ca, daca cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus va continua in acelasi mod, in circa patru, maxim sase saptamani vom ajunge sa depasim bine 10. 000 de cazuri, iar acest lucru se va reflecta in ocuparea tuturor paturilor de la Terapie Intensiva, dar va avea si un impact evident asupra mortalitatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2825 seconds )