Libnet.ro
UNICEF

22:15

U Jolidon Cluj, invinsa din nou in Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
U Jolidon Cluj, invinsa din nou in Liga Campionilor

Vicecampioana la handbal feminin U Jolidon Cluj a fost invinsa sambata, pe teren propriu, de echipa croata Podravka Koprivnica, scor 19-20, in cel de-al treilea meci din grupa B a Ligii Campionilor. continuă pe Online Sport

Liga Campionilor: Campioana Europei, invinsa de echipa lui Mircea Lucescu. Victorie dramatica pentru Barcelona

Mircea Lucescu a dat lovitura in Liga Campionilor! Shakhtar Donetsk, echipa pregatita de tehnicianul roman, a castigat pe teren propriu cu 2-1 in fata lui Chelsea, detinatoarea trofeului, si a urcat pe primul.

Liga Campionilor: Seara neagra pentru Real Madrid, Manchester City, AC Milan si Arsenal

Real Madrid si Manchester City, echipele considerate marile favorite in grupa D, au pierdut miercuri seara in Liga Campionilor la Dortmund, respectiv Amsterdam, in timp ce AC Milan si Arsenal au suferit de asemenea.

Cifre: Meciurile din aceasta seara din Liga Campionilor

Onlinesport. ro va prezinta cele mai interesante cifre inaintea celor opt meciuri care se vor disputa in aceasta seara in Liga Campionilor.

Cotatia Sibex, din nou sub valoarea nominala

Nivelul de interes pentru piata futures inregistrat la Sibex in prima jumatate a sedintei de la mijlocul saptamanii a fost din nou unul bun, pe fondul cresterilor cumparatorii intesificandu-si strategiile.

Farul este din nou la pamant.

Echipa de pe litoral s-a facut de ras in runda cu numarul 9 si a adus din nou incertitudinea in cadrul clubului. La inceputul sezonului, optimismul nu lipsea din tabara Farului. Oficialii echipei de pe litoral au reusit sa achizitioneze cativa jucatori valorosi si l-au adus pe banca si pe Alin Artimon, tehnician cu o experienta suficient de mare pentru a duce Farul pe primele locuri ale Ligii a II-a. Au trecut noua etape si modificarile din vara nu si-au demonstrat utilitatea. Farul a .

Bobby Brown, arestat din nou pentru ca a condus sub influenta alcoolului

Din nou probleme cu legea pentru Bobby Brown. Cantaretul, care a intrat la reabilitare in luna august,.

Ionut Iftimoaie va urca din nou in ring la Superkombat Final Elimination Craiova

Veteranul Ionut Iftimoaie va urca din nou in ring, dupa o pauza de un an, urmand sa-l infrunte pe americanul James The Beast Wilson intr-un super-fight in cadrul galei Superkombat Final Elimination Craiova, care va inaugura Sala Polivalenta din localitate pe 10 noiembrie.

Madonna chiar are probleme cu echilibrul: Artista a cazut din nou pe scena in timpul unui concert din Dallas

Madonna a comis-o din nou. Scenele in care artista cade pe scena in timpul concertelor se inmultesc pe zi ce trece. De aceasta data, vedeta s-a impiedicat pe scena concertului pe care l-a sustinut in Dallas.

Moment penibil pentru Madonna: Artista a cazut din nou pe scena in timpul unui concert din Dallas

Madonna a comis-o din nou. Scenele in care artista cade pe scena in timpul concertelor se inmultesc pe zi ce trece. De aceasta data, vedeta s-a impiedicat pe scena concertului pe care l-a sustinut in Dallas.

Katie Price a rupt din nou logodna de Leandro Penna

Sfarsitul a venit din nou pentru Katie Price si iubitul ei, Leandro Penna. Frumoasa britanica si modelul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )