Libnet.ro
UNICEF

19:16

Liga Campionilor: Campioana Europei, invinsa de echipa lui Mircea Lucescu. Victorie dramatica pentru Barcelona

Antena3 Antena3,
Liga Campionilor: Campioana Europei, invinsa de echipa lui Mircea Lucescu. Victorie dramatica pentru Barcelona

Mircea Lucescu a dat lovitura in Liga Campionilor! Shakhtar Donetsk, echipa pregatita de tehnicianul roman, a castigat pe teren propriu cu 2-1 in fata lui Chelsea, detinatoarea trofeului, si a urcat pe primul. continuă pe Antena3

Mircea Lucescu a infrant campioana Europei

Rezultat mare pentru tehnicianul roman Mircea Lucescu care a invins cu Sahtior pe campioana Europei Chelsea, cu 2-1, intr-un meci desfasurat la Donetk in Grupa E.

Cifre: Meciurile din aceasta seara din Liga Campionilor

Onlinesport. ro va prezinta cele mai interesante cifre inaintea celor opt meciuri care se vor disputa in aceasta seara in Liga Campionilor.

Cifre interesante inaintea meciurilor din Liga Campionilor

Onlinesport. ro va prezinta cele mai interesante cifre inaintea celor opt meciuri care se vor disputa in aceasta seara in Liga Campionilor.

LIVE Liga Campionilor - Meciurile programate marti

Urmariti, marti seara, in direct pe Onlinesport. ro de la ora 21:45, meciurile programate in etapa a 3-a din Liga Campionilor.

Constantenii joaca in Liga Campionilor.

Echipele de volei din Constanta vor evolua, azi, in prima etapa a grupelor celei mai importante competitii continentale. Vara a fost una agitata pentru oficialii echipelor constantene care au lucrat la capitolul transferuri, astfel incat loturile sa fie suficient de puternice pentru a face fata in Liga Campionilor. Azi a venit randul jucatorilor si jucatoarelor sa arate ca isi merita locul in cele doua echipe. CSV Tomis si CVM Tomis joaca in prima etapa a grupelor celei mai prestigioase .

LIVE TEXT. Galatasaray - CFR Cluj joaca in Liga Campionilor. ...

Meciul Galatasaray Istanbul - CFR Cluj se va disputa in aceasta seara de la ora 21. 45, in etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor. Partida este extrem de importanta pentru campioana Romaniei CFR Cluj, dar si pentru Ioan Andone, postul sau de antrenor depinzand de rezultat. ECHIPELE DE START PENTRU MECIUL GALTASARAY - CFR CLUJ CFR: Felgueiras - Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi - Aguirregaray, Godemeche, Alberto, Camora - Bastos, Kapetanos Rezerve: Stancioiu, Maftei, Rada, Muresan, Rui Pedro, .

GALATASARAY - CFR CLUJ LIVE TEXT in Liga Campionilor. ...

Meciul Galatasaray Istanbul - CFR Cluj se va disputa in aceasta seara de la ora 21. 45, in etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor. Partida este extrem de importanta pentru campioana Romaniei CFR Cluj, dar si pentru Ioan Andone, postul sau de antrenor depinzand de rezultat. ECHIPE PROBABILE GALTASARAY - CFR CLUJ Galatasaray: Muslera - Eboue, Semih, Nounkeu, H. Balta - Melo, Selcuk, Amrabat, E. Baytar - Elmander, U. Bulut. Antrenor: Fatih Terim CFR CLUJ: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, .

LIVE Meciurile de miercuri din Liga Campionilor

Onlinesport. ro transmite, de la ora 19:00, cele opt meciuri care se vor disputa in aceasta seara in grupele Ligii Campionilor.

Liga Campionilor: CFR Cluj a remizat cu Galatasaray Istanbul, scor 1-1

CFR Cluj a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul sustinut, marti, in deplasare, in compania echipei turce Galatasaray Istanbul, in grupa H a Ligii Campionilor. Clujenii au deschis scorul prin autogolul lui.

Spartak a obtinut prima victorie in Liga Campionilor printr-un autogol

Rusii de la Spartak Moscova au spart in sfarsti gheata si au obtinut primele puncte in actuala editie a Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2856 seconds )