Libnet.ro
UNICEF

06:30

Accident la centrala nucleara Zaporoje, cea mai mare din Ucraina

B1 B1,
Accident la centrala nucleara Zaporoje, cea mai mare din Ucraina

Un accident s-a produs la centrala nucleara Zaporoje din Ucraina, potrivit aunutului facut de prim-ministrul, Arsenii Iateniuk. Potrivit Der Spiegel, care il citeaza pe ministrul ucrainean al Energiei, Volodimir. continuă pe B1

Accident nuclear la Zaporojie din Ucraina, cea mai mare centrala nucleara din Europa. Nu exista niciun pericol, sustine Kievul

Prim-ministrul Ucrainei, Arseni Iateniuk, a declarat miercuri ca a avut loc un accident la centrala nucleara Zaporojie, in sud-estul tarii. Ministrul Energiei a declarat c[ nu exist[ niciun pericol, si ca centrala se va reintoarce la o functionare normala pe 5 decembrie, informeaza Reuters.

Accident la Zaporojie din Ucraina, cea mai mare centrala nucleara din Europa. Nu exista niciun pericol, sustine Kievul

Prim-ministrul Ucrainei, Arseni Iateniuk, a declarat miercuri ca a avut loc un accident la centrala nucleara Zaporojie, in sud-estul tarii. Ministrul Energiei a declarat ca nu exista niciun pericol, si ca centrala se va reintoarce la o functionare normala pe 5 decembrie, informeaza Reuters.

ACCIDENT la cea mai mare centrala NUCLEARA din Europa, la 700 de kilometri de Romania

Premierul Ucrainei, Arseny Yatseniuk, a anuntat, miercuri, ca un accident a avut loc la centrala nucleara din Zaporojesud-estul tarii). Stiu ca a avut loc un accident la centrala de la.

Rubla are cea mai mare cadere din 1998 incoace, pe fondul scaderii pretului petrolului

Dolarul a crescut cu aproape 4% fata de rubla, preturile petrolului pe plan mondial scazand si mai mult valoarea monedei rusesti, noteaza Fortune intr-o analiza a problemelor economice din Rusia.

Abandonarea South Stream, cea mai mare infrangere geopolitica a lui Putin

Gazoductul reprezenta principala arma de influenta politica a Moscovei asupra Europei Centrale si de Est. Anuntul facut de Vladimir Putin la Ankara, privind abandonarea constructiei gazoductului South Stream pe sub Marea Neagra spre Bulgaria si apoi catre centrul Europei prin Balcani si Ungaria, a fost primit de multi oficiali si analisti cu surprindere. Pentru Romania, singura tara din regiune care a refuzat constant, prin presedintele Traian Basescu, orice asociere cu South Stream, este o veste de doua ori buna. Pe de o parte, slabeste, chiar daca nu scapa de tot de impresurarea ruseasca, iar pe de alta, importanta ei energetica regionala creste.

UPDATE Accident la o centrala nucleara din Ucraina. Nu e niciun pericol la reactoare, spune ministrul energiei

Premierul ucrainean Arseny Iatseniuk a anuntat ca a avut loc un accident nuclear la centrala din Zaporojie circa 800 km fata de Bucuresti, in linie dreapta), in sud-estul Ucrainei. El i-a cerut ministrului energiei sa spuna cand va fi rezolvata problema si ce se va face pentru ca alimentarea cu energie sa revina la normal in Ucraina. Reuters citeaza agentia de presa Interfax Ucraina care spune ca problema a aparut la Blocul nr 3, un reactor nuclear de 1,000-megawati. Agentia scrie ca e de asteaptat ca reactorul sa revina la normal pe 5 decembrie. Ora 15:32 Institutul francez pentru Securitate Nuclearea ISRN anunta ca nu a detectat un nivel neobisnuit de radioactivitate in Ucraina si ca evenimentul de miercuri nu reprezinta o amenintare la adresa sanatatii si securitatii, potrivit Reuters. UPDATE Ministrul ucrainean al energiei confirma ca totul va reveni la normal pe 5 decembrie si ca nu este nicio amenintare, nefiind probleme la reactoare. Ministrul spune ca nu e pericol ca materii radioactive sa ajunga in atmosfera. Practic s-a produs un scurtcircuit la un sistem electric al centralei.

Arsenii Iateniuk a anuntat un accident la o centrala nucleara din sud-estul Ucrainei

Prim-ministrul Ucrainei, Arsenii Iateniuk, a anuntat miercuri ca a avut loc un accident la centrala nucleara Zaporizhye, din sud-estul tarii, si i-a solicitat ministrului energiei sustinerea unei conferinte de presa, transmite Reuters.

Accident la o centrala nucleara din sud-estul Ucrainei

Actualizare 15:23 Ministrul Mediului a convocat Comitetul ministerial pentru situatii de urgenta Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, a convocat, astazi, la ora 15:00, Comitetul ministerial pentru situatii de urgenta, pentru a analiza toate informatiile referitoare la accidentul produs la centrala nucleara Zaporijie din Ucraina, informeaza un comunicat al ministerului.

Securitatea nucleara, din nou sub semnul intrebarii

Sa speram ca, asa cum suntem acum informati de autoritatile ucrainene, accidentul de la centrala nucleara de la Zaporojie, cea mai mare din Europa, este doar unul minor, la instalatia electrica a unuia dintre reactoare si nu presupune nicio scurgere radioactiva.

Accident la o centrala nucleara din Ucraina la doar 800 km de Bucuresti

Accident nuclear in Ucraina, la o centrala aflata la doar 800 de kilometri de Bucuresti. Premierul Ucrainei, Arseni Iateniuk a confirmat accidentul din sud-estul tarii. Din primele declaratii ale premierului, nu este clar cand problemele de la centrala.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )