Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jucatoarea Alexandra Dulgheru a abandonat in primul tur la Madrid

B1 B1,
Jucatoarea Alexandra Dulgheru a abandonat in primul tur la Madrid

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA si beneficiara a unui wild card, a abandonat, sambata, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, in setul trei, dupa o ora si 57 de minute de. continuă pe B1

Alexandra Dulgheru a abandonat in primul tur la Madrid

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA si beneficiara a unui wild card, a abandonat, sambata, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

Alexandra Dulgheru a abandonat in primul tur la Madrid

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA si beneficiara a unui wild card, a abandonat, sambata, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, adversara sa, sportiva sarba Ana.

Alexandra Dulgheru, infrangere prin abandon cu Ana Ivanovic la Madrid

Beneficiara a unui wild card, jucatoarea Alexandra Dulgheru a abandonat in setul decisiv al intalnirii cu Ana Ivanovic, a 7-a favorita la castigarea turneului din capitala Spaniei.

Simona Halep o intalneste pe Alize Cornet in primul tur la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va juca impotriva sportivei franceze Alize Cornet, numarul 28 mondial, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in.

LIVE Simona Halep-Alize Cornet in primul tur la Madrid (Duminica, dupa ora 13:30)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 13:30, cand o intalneste in primul tur pe Alize Cornet din Franta.

Madrid 2015: Pe cine vor intalni, in primul tur, Alexandra Dulgheru si Irina Begu

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA si beneficiara a unui wild card, respectiv Irina Begu, 33 WTA, care vor evolua la turneul Premier Mandatory de la Madrid, si-au aflat adversarele din primul tur.

WTA Madrid: Simona Halep vs Alize Cornet si Alexandra Dulgheru vs Ana Ivanovic in primul tur

Simona Halep finalista in 2014) o va intalni in runda inaugurala a turneului WTA de la Madrid pe Alize Cornet, locul 28 in ierarhia mondiala. In aceeasi faza a intrecerii, Alexandra Dulgheru va da piept cu Ana Ivanovic 7 WTA).

Madrid 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur

Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni, in primul tur al turneului Premier Mandatory, de la Madrid, pe sportiva franceza Alize Cornet, 28 WTA.

Irina Begu trece de primul tur la Madrid. Simona Halep scapa de o adversara de top

Irina Begu s-a calificat, sambata, in turul secund al turneului Mutua Madrid Open, dotat cu premii totale in valoare de 4. 1 milioane de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )