Libnet.ro
UNICEF

20:46

Madrid 2015: Pe cine vor intalni, in primul tur, Alexandra Dulgheru si Irina Begu

România Liberă România Liberă,
Madrid 2015: Pe cine vor intalni, in primul tur, Alexandra Dulgheru si Irina Begu

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA si beneficiara a unui wild card, respectiv Irina Begu, 33 WTA, care vor evolua la turneul Premier Mandatory de la Madrid, si-au aflat adversarele din primul tur. continuă pe România Liberă

Madrid 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur

Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni, in primul tur al turneului Premier Mandatory, de la Madrid, pe sportiva franceza Alize Cornet, 28 WTA.

Simona Halep o intalneste pe Alize Cornet in primul tur la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va juca impotriva sportivei franceze Alize Cornet, numarul 28 mondial, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in.

WTA Madrid: Simona Halep vs Alize Cornet si Alexandra Dulgheru vs Ana Ivanovic in primul tur

Simona Halep finalista in 2014) o va intalni in runda inaugurala a turneului WTA de la Madrid pe Alize Cornet, locul 28 in ierarhia mondiala. In aceeasi faza a intrecerii, Alexandra Dulgheru va da piept cu Ana Ivanovic 7 WTA).

Simona Halep la Madrid: romanca si-a aflat adversara din primul tur. Cand o poate intalni pe Maria Sarapova

Chiar daca a ajuns pe locul 2 in lume, inainte de debutul ei la Madrid, si e cap de serie numarul 2, constanteanca de 23 de ani va avea un prim meci dificil in Spania, acolo unde va avea o misiune infernala, dupa parcursul ei de anul trecut.

Cel ales, nominalizat la premiile Festivalului de Film de la Madrid 2015

Lungmetrajul Cel ales, de Cristian Comeaga, a fost nominalizat la trei categorii de premii - cel mai bun film strain, cel mai bun regizor al unui film strain si cel mai bun montaj - la Festivalul International de Film de la Madrid, care se va desfasura intre 2 si 11 iulie.

Horoscopul zilnic, 30 aprilie 2015. Taurii vor avea beneficii mari de la noul loc de munca

Horoscopul zilnic, 30 aprilie 2015. in ultima zi a lunii aprilie Taurii pot primi mari castiguri de la noul loc de munca, in schimb Leii vor avea parte de experiente profesionale imprevizibile.

VIDEO Sarbatoare in vestiarul celor de la ASA Tg.Mures: Cine e pe primul loc?

ASA Tg. Mures a urcat pe primul loc in clasamentul Ligii 1 dupa victoria, 1-0, cu Steaua din etapa a 29-a, iar diferenta dintre cele doua echipe este de doua puncte. La final, in vestiarul de pe Arena Nationala, jucatorii lui Liviu Ciobotariu au dezlantuit fiesta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )