Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un judecator de la Tribunalul Gorj ia atitudine fata de controversele din justitie.Avem nevoie de lupta anticoruptie, fara indoiala!

Adevărul Adevărul,
Un judecator de la Tribunalul Gorj ia atitudine fata de controversele din justitie.Avem nevoie de lupta anticoruptie, fara indoiala!

Madalina Elena Vladu-Crevon, judecator la Sectia Civila a Tribunalului Gorj, a luat atitudine fata masurile care sunt vizate Guvern si Ministerul Justitiei de a impune un anumit prag in privinta infractiunii de abuz in serviciu si de a dezincrimina tentativa la abuzul in serviciu. continuă pe Adevărul

Documente importante din Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj, in pericol de a fi distruse. Spatiul in care se afla arhiva a fost inundat

Spatiul in care se afla arhiva Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj a fost inundat, o serie de documente importante fiind in pericol de a fi deteriorate.

Locuinte si drumuri inundate, in mai multe judete, dupa furtunile din ultimele 24 de ore. Subsolul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj a fost inundat

Vijeliile si ploile din ultimele ore au cauzat pagube in cinci judete din tara si in municipiul Bucuresti. Astfel, mai multi copaci au fost doborati de vant, un acoperis a fost avariat si doua locuinte au fost inundate, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Canicula face primele VICTIME! Un barbat din Gorj a facut infarct din cauza caldurii INSUPORTABILE!

Canicula a facut deja prima victima! Un barbat de 70 de ani din Targu Jiou, judetul Gorj a facut infarct din cauza caldurii insuportabile. Batranul a mers in vizita la niste prieteni, iar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )