Libnet.ro
UNICEF

21:00

Judetele care au anuntat suspendarea cursurilor miercuri, din cauza ninsorilor

Hotnews Hotnews,
 Judetele care au anuntat suspendarea cursurilor miercuri, din cauza ninsorilor

Scolile raman inchise si miercuri in Bucuresti, unde nu se vor face cursuri toata saptamana, si in judetele Braila, Ialomita, Olt, Giurgiu, Constanta, Arges, unde cursurile vor fi suspendate pana joi seara. In Tulcea, miercuri, unitatile vor ramane inchise, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit. continuă pe Hotnews

UPDATE Judetele care au anuntat suspendarea cursurilor miercuri, din cauza ninsorilor

Scolile raman inchise toata saptamana in Bucuresti si in judetul Teleorman, din cauza ninsorilor. Miercuri cursurile vor fi suspendate in judetele judetele Braila, Ialomita, Olt, Giurgiu, Constanta. In Dolj si Arges cursurile vor fi suspendate pana joi inclusiv. In Tulcea, miercuri, unitatile vor ramane inchise, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit.

CFR Calatori: 6% dintre cele 1.200 de trenuri care circula zilnic in Romania, anulate din cauza vremii

Aproximativ 6% dintre cele 1. 200 de trenuri care circula zilnic in Romania sunt anulate, marti, din cauza conditiilor meteorologice, dar nu sunt linii inchise sau trenuri blocate, anunta CFR Calatori. Potrivit companiei, circulatia trenurilor de pasageri se desfasoara in continuare in conditii de iarna.

inca patru judete inchid scolile din cauza conditiilor meteo

Luni, oficialii din Braila au anuntat suspendarea cursurilor pentru zilele de marti si miercuri. Dec.

Care sunt tronsoanele feroviare pe care se circula cu probleme din cauza vremii

Traficul feroviar la aceasta ora se desfasoara in conditii de ninsoare viscolita si rafale puternice de vand de pana la 70 km/h, a anuntat CFR Infrastructura care adauga ca nicio linie de cale ferata nu a fost inchisa, dar a fost restrictionata circulatia pe anumite segmente. In cursul diminetii CFR Calatori anunta ca marti vor fi suspendate aproximativ 70 de trenuri din cauza vremii.

SONDAJ Considerati ca este justificata inchiderea scolilor la Bucuresti, din cauza conditiilor meteo?

Primaria Bucuresti a decis suspendarea cursurilor in scoli, luni si marti, din cauza conditiilor meteo, avand in vedere avertizarile de viscol si ger. Masuri similare au fost luate si in alte judete. In Capitala, credeti ca este justificata aceasta masura?Participa la sondajul HotNews. ro.

Judetele cu scoli inchise din cauza vremii. Lista actualizata

Potrivit informatiilor furnizate de inspectoratele scolare judetene/Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), miercuri, 28 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile.

Mai multe scoli, inchise din cauza ninsorilor. Judetele unde cursurile au fost suspendate

Luni si marti, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile scolare vor fi suspendate integral in judetele Dolj si Ilfov, respectiv in Capitala, potrivit unui anunt al Ministerului Educatiei.

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri nationale. 37 de trenuri au fost anulate din cauza conditiilor meteo

CFR Calatori a anulat 37 de trenuri care ar fi trebuit sa circule in sudul tarii, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat compania feroviara pe pagina de Facebook. De asemenea, Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta intreruperea.

Ilfov: 1500 de consumatori au ramas fara gaze din cauza unei avarii

Alimentarea cu gaze in mai multe localitati din Ilfov a fost intrerupta din cauza unor defectiuni tehnice, au anuntat reprezentantii Distrigaz Sud Retele, informeaza zf. ro. in urma unor defectiuni.

SONDAJ Cu cine iti lasi copilul in vacanta extinsa decisa de Primaria Bucuresti, din cauza conditiilor meteo?

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, a anuntat ca scolile si gradinitele de stat vor fi inchise toata saptamana, din cauza conditiilor meteo. Astfel de vacante inopinate, justificate sau nu, ridica o problema pentru multi parinti: cu cine lasa copilul, in loc sa-l duca la scoala/gradinita. Cum procedezi in astfel de situatii?Participa la sondajul HotNews. ro .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )