Libnet.ro
UNICEF

15:01

Judetele cu cea mai mare crestere a numarului de SRL si PFA

Hotnews Hotnews,
 Judetele cu cea mai mare crestere a numarului de SRL si PFA

Numarul de firme SRL) si persoane fizice autorizate PFA) au crescut surprinzator in cateva judete, in acest an. Botosani, Cluj, Arges si Alba au cresteri de peste 50%, semn ca initiativa antreprenoriala incepe sa curprinda si zone ale tarii mai latente din acest punct de vedere, arata o analiza a REGnet. continuă pe Hotnews

Vesti bune din economie. Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere economica din UE

Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere economica din UE, insa avansul economiei este realizat de putin peste 6. 500 de companii din cele 640. 000 care functioneaza in Romania,.

Un oficial american sustine ca regimul de la Beijing va deveni cea mai mare amenintare pentru SUA pana in 2025

China va deveni cea mai mare amenintare militara pentru Statele Unte, pana in 2025, a declarat generalul Joseph Dunford, miercuri, in fata Congresului american.

O noua lovitura pentru Uber. Compania s-ar putea retrage din cea mai mare provincie canadiana

Compania Uber intentioneaza sa puna capat operatiunilor din Quebec, cea mai mare provincie din Canada, datorita masurilor stricte adoptate de autoritati. Potrivit businessmagazin. ro, noile reguli impun ca.

Cea mai mare durere din viata Sofiei Vicoveanca: Am fost nevoita sa cant chiar in ziua in care au murit

Sofia Vicoveanca a povestit, pentrufemeide10. ro, ca a suferit enorm atunci cand doi dintre fratii ei au murit la patru ani distanta, iar ea a fost nevoita sa urce pe scena si sa cante.

Zeci de soferi vitezomani, depistati in ultima saptamana pe autostrazi. Care a fost cea mai mare viteza inregistrata

32 de soferi care circulau cu viteza excesiva pe autostrazi au fost depistati in ultima saptamana de politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane, informeaza.

Deficit tot mai mare in comertul cu alimente. Importam masiv carne de porc si tomate

Deficitul Romaniei in comertul cu produse agroalimentare a ajuns la 916 milioane de euro pana la finele lunii mai, in crestere cu 60,8% fata de valoarea inregistrata in perioada similara din 2016, potrivit datelor furnizate Agerpres de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR).

Media Music Awards e cea mai faimoasa gala muzicala din Romania pe Facebook

Media Music Awards este cea mai de succes gala de premii muzicale din Romania, si evenimentul muzical de acest tip cu cel mai mare impact in social media.

Business Report: Pretul energiei creste cu 3,45 lei pe luna, iar scumpirea gazelor a fost amanata; Smithfield, cel mai mare procesator de carne de porc din lume, achizitioneaza doi producatori romani de mezeluri; Cum vrea Emmanuel Macron sa exporte En Ma

Decizie de 7 miliarde de euro: pe mana cui va dati banii de pensii? Una dintre putinele reforme structu65474;rale facute de Romania in ultimul deceniu ar putea fi inversata. Cea mai importanta intrebare este in mainile cui isi vor incredinta contribuabilii. Deficit aproape dublu la opt luni fata de executia la limita de anul trecut. Factorii de maxim impact. Bugetul general consolidat a inregistrat la finele primelor opt luni din 2017 un deficit de circa sase miliarde si jumatate de lei, suma echivalenta cu.

Cea mai frumoasa fetita din lume a ajuns la 16 ani. A prezentat pentru Dolce Gabbana

Thylane Blondeau a fost considerata ani la rand cea mai frumoasa fetita din lume. A realizat pictoriale pentru marile revista de moda si pentru mari designeri. Acum are 16 ani si a defilat pe podium pentru Dolce & Gabbana. Iata cum arata in prezent! .

Leul s-a prabusit! Cea mai slaba cotatie fata de euro din ultimii 5 ani

Leul continua sa se deprecieze fata de euro, ajungand la cea mai slaba cotatie din ultimii 5 ani, moneda europeana fiind cotata la 4,5991 lei. Indicele ROBOR cu scadenta la 3 luni, in func.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )