Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jurnalul Papei Ioan Paul al II-lea.

România Liberă România Liberă,
Jurnalul Papei Ioan Paul al II-lea.

Omul care fara a avea divizii intregi de armata a reusit sa invinga comunismul, Papa Ioan Paul al II-lea, personaj mai cunoscut si mai indragit decat orice rock star, a fost beatificat in 2011 si va fi canonizat in ziua de 27 aprilie a acestui an. De curand a fost publicata in Polonia o carte devenita imediat prilej de controverse, carte ce cuprinde insemnarile personale ale Papei. Editura Humanitas a semnat zilele acestea contractul pentru traducerea volumului care aduna in mai bine de 600 de . continuă pe România Liberă

insemnarile personale ale papei Ioan Paul al II-lea, in curs de aparitie la Editura Humanitas

Insemnarile din 40 de ani de viata, ale papei Ioan Paul al II-lea, vor putea fi citite in limba romana. Editura Humanitas a semnat zilele acestea contractul pentru traducerea volumului care cuprinde mai bine de 600 de pagini.

Uluitor. Povestea din spatele miracolului care a dus la sanctificarea Papei Ioan Paul al II-lea.

Intreaga poveste din spatele sanctificarii Papei Ioan Paul al II-lea este pastrata cu grija intr-un cufar aflat in sediul Congregatiei pentru Cauzele Sfintilor din Roma. Povestea, care este de fapt un raport intocmit minutios de expertii din Congregatie, are nu mai putin de 2709 pagini, impartite in patru volume, care cantaresc aproape patru kilograme. Jurnalistii de la revista Der Spiegel au scris un amplu reportaj despre acest raport si despre miracolul care a dus la sanctificarea rapida a .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )