Libnet.ro
UNICEF

05:15

Suspendarea presedintelui, o arma politica scoasa tot mai des din rastel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Suspendarea presedintelui, o arma politica scoasa tot mai des din rastel

Suspendarea presedintelui a fost repusa pe tapet in aceasta saptamana. in ultimul deceniu au existat mai multe initiative pe acest subiect si de doua ori Parlamentul s-a pronuntat in favoarea suspendarii. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu:Suspendarea presedintelui nu este pe lista noastra

Seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca suspendarea presedintelui Klaus Iohannis nu se afla pe agenda coalitiei de guvernare. Tariceanu a mai declarat ca parlamentarii ALDE vor fi prezenti la dezbaterea motiunii de cenzura, ce va avea loc joi, pentru a vedea ce au de spus initiatorii acesteia. Tariceanu sustine insa ca sansele demersului sunt nule.

Ce spune al doilea om in stat despre suspendarea presedintelui Iohannis

Suspendarea presedintelui Klaus Iohannis nu se afla pe agenda coalitiei de guvernare, a precizat miercuri seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. intrebat, la Parlament, daca aceasta tema se.

Suspendarea presedintelui Iohannis nu se afla pe agenda coalitiei de guvernare

Suspendarea presedintelui Klaus Iohannis nu se afla pe agenda coalitiei de guvernare, a declarat astazi seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

Romanii devin tot mai grasi. Tratamentul chirurgical al obezitatii, vital pentru persoanele cu risc

Mai mult de jumatate dintre adulti sunt supraponderali, iar cele mai recente statistici releva faptul ca raspandirea obezitatii nu a scazut deloc fata de ultimii ani. Un nou studiu care evaluaza perceptiile si atitudinile romanilor cu privire la alimentatie si la problemele de greutate, realizat de Ponderas Academic Hospital, arata ca romanii declara intr-o masura destul de mare ca mananca sanatos si fac sport.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )