Libnet.ro
UNICEF

13:15

Care sunt cele mai puternice zodii? Acest nativ este sef din nastere

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai puternice zodii? Acest nativ este sef din nastere

Unele semne zodiacale sunt mai dominante decat altele. Fiecare dintre noi are trasaturi unice, iar unele dintre ele ne fac sa fim persoane extrem de puternice! Iata care sunt cele 5 zodii: Berbec: Sunt. continuă pe Antena3

Vezi care sunt cele mai inselate zodii si cum se comporta acestea in relatii

In multe cazuri, relatiile dintre parteneri pot ajunge in acea situatie de monotonie din care nu mai pot iesi si unii chiar ajung sa isi insele partenerii. Mai jos gasiti o lista cu.

Horoscop. Care sunt cele mai inselate zodii

Ti se pare din ce in ce mai greu sa fii intr-o relatie? Daca partenerul nu iti inspira incredere, ba chiar ai aflat ca te-a inselat, este momentul sa pui punct si sa o.

INTERVIU Cum arata piata de comert online in 2017. Care sunt cele mai frecvente greseli facute de magazinele online

Comertul online din Romania a evoluat atat din perspectiva clientiilor cat si din cea a comerciantiilor iar veniturile pe 2017 sunt estimate undeva in jurul sumei de 2,8 miliarde de euro. Totusi, pe o piata incipienta cum este cea din tara noastra, obiceiurile de consum sunt in formare iar magazinele online mai au mult de invatat despre promovarea si vanzarea online dar si despre relatia cu clientii.

Cele mai puternice patru semne zodiacale: reusesc orice isi propun prin personalitatea unica

Personalitatea puterica, increderea in sine si energia sunt calitatile care caracterizeaza cele mai puternice patru semne din zodiac. Acesti nativi sunt capabili sa obtina sau sa creeze tot ceea ce isi doresc.

Cele mai puternice patru semne zodiacale. Reusesc orice isi propun prin personalitatea unica

Personalitatea puterica, increderea in sine si energia sunt calitatile care caracterizeaza cele mai puternice patru semne din zodiac. Acesti nativi pot obtine tot ceea ce isi.

Care sunt cele mai frecvente metode prin care sunt inselati romanii: accidentul, ghiulul si pampersul

In goana dupa castiguri consistente si usor de obtinut, inventivitatea indivizilor certati cu legea nu cunoaste limite. Avand in vedere faptul ca metodele de operare sunt aduse periodic la cunostinta cetatenilor de catre politie, infractorii cauta mereu noi moduri de operare, iar cetatenii de buna credinta continua sa cada in plasa lor.

Plantele din care se fac cele mai grozave bauturi din lume. 50 de retete pentru bauturi alcoolice

In Botanistul euforic, Amy Stewart exploreaza varietatea ametitoare de plante, flori, copaci, fructe si ciuperci de care s-au folosit oamenii de-a lungul secolelor pentru a le transforma in alcool. Cartea contine peste 50 de retete de bauturi si sugestii de cultivare pentru gradinari. Vezi si alte recomandari de lectura Comanda acum cartea online!Alte carti interesante!.

Mai multe firme si PFA-uri in insolventa, in acest an. Cele mai afectate domenii

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a crescut in primele zece luni din acest an cu 8,85%, comparativ cu perioada similara din 2016, la 7. 344 unitati, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), noteaza Agerpres. Iata care sunt domeniile si judetele care au inregistrat cele mai multe insolvente.

Subiectele zilei: Cum arata cele mai sarace locuri din lume, fata de alea din Romania; Romania, somata de Comisia Europeana sa reduca spagile din sistemul medical; Ce s-a ales de promisiunile PSD dupa numai 10 luni

Romania s-ar putea apara cu rachete din Franta. Rachete cu raza scurta, cumparate din Franta, ar putea apara spatiul aerian al Romaniei, aflat deasupra bazelor militare sau obiectivelor strategice. Rachetele sunt construite de una dintre cele mai mari firme de profil din Europa. Iordache cere sa treaca pe la el toate legile care au legatura cu Justitia. Parlamentul aproba. Mai precis, Iordache vrea ca el si ceilalti colegi majoritari sa primeasca dreptul de a examina, modifica si completa, dupa caz, toate actele normative care au legatura cu Justitia.

FOTOGALERIE Cum arata una dintre cele mai moderne fabrici de componente auto din tara

Nu departe de fosta fabrica Nokia, la 15 km de Cluj, Bosch produce componente electronice pentru automobile, intr-una dinre cele mai moderne fabrici auto din tara. Locul este curat precum o fabrica din Japonia si componentele finite produse aici sunt folosite la multe tipuri de sisteme, de la ABS pana la parcarea automata. Componentele ajung la producatori auto cunoscuti din vestul Europei, dar si in Iran si Rusia. In articol puteti vedea cum arata fabrica de la Jucu si puteti citi despre cum sunt testate in laborator diversele componente si despre ce este Industrie 4.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )