Libnet.ro
UNICEF

01:05

Justin Bieber, fotografiat in timp ce saruta cu un prieten sanii unei stripteuze

B1 B1,
Justin Bieber, fotografiat in timp ce saruta cu un prieten sanii unei stripteuze

Comportamentul cantaretului Justin Bieber a atins cote alarmante. Dupa ce a fost arestat si prins cu droguri, tanarul de 19 ani apare acum intr-o ipostaza nedemna pentru un artist de talie internationala. Mai. continuă pe B1

Necazurile se tin lant de Justin Bieber: Avionul acestuia a fost controlat de droguri la aterizarea in SUA

Cantaretul Justin Bieber are din nou probleme cu autoritatile americane. Avionul starului pop a fost controlat de droguri, dupa aterizarea pe un aeroport din statul New Jersey. Vamesii au intrat in.

Believe, filmul in care Justin Bieber isi arata fata necunoscuta

Filmul biografic Believe, care arata drumul lui Justin Bieber de la copilul anonim la starul mult controversat, a avut, astazi, premiera in cinematografele din Romania. O recenzie a site-ului The Hollywood Reporter arata desfasuratorul pelicului, specificandu-se aspectele cheie.

Caru' cu vedete: Legenda din spatele mortii celebrei Ileana Sararoiu. Ar fi incercat sa scape din sicriu; Justin Bieber era drogat in momentul arestarii; Priveliste horror! Ce sani lasati are una dintre cele mai mari actrite de la Hollywood

Asa i-a furat mintile lui Stefan Banica? Cum s-a fotografiat Lavinia Parva. Lavinia Parva, actuala iubita a lui Stefan Banica Jr. , a publicat pe pagina personala de Facebook o serie de fotografii foarte incitante. Imbracata cu o pereche de. Bianca a innebunit cand a auzit asta! Nu credea ca prietena ei de suflet o va trada si o ameninta acum cu tribunalul! Cere daune. Razboiul dintre Bianca Dragusanu si designerul Maria Cocarcea este departe de a se fi incheiat.

Rezultatele testelor toxicologice ale lui Justin Bieber au fost facute publice

Artistul canadian Justien Bieber a fumat marijuana si a luat Xanax inainte de a fi arestat pentru conducere in mod imprudent si sub influenta alcoolului si drogurilor, informeaza Politia din Miami.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2078 seconds )