Libnet.ro
UNICEF

05:15

Justitia din Costa Rica a decis eliberarea Elenei Udrea si Alinei Bica - presa

Hotnews Hotnews,
 Justitia din Costa Rica a decis eliberarea Elenei Udrea si Alinei Bica - presa

O instanta judiciara din Costa Rica a decis, luni la pranz luni seara, ora Romaniei), eliberarea din arest preventiv a Elenei Udrea si a Alinei Bica, afirma surse oficiale citate de presa locala, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Justitia din Costa Rica a decis eliberarea din inchisoare a Elenei Udrea si Alinei Bica

O instanta judiciara din Costa Rica a decis, luni la pranz luni seara, ora Romaniei), eliberarea din arest preventiv a Elenei Udrea si a Alinei Bica, afirma surse oficiale citate de presa locala. Avocatul.

Ministrul Justitiei a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, aflata in detentie in Costa Rica, in urma solicitarii de extradare formulate de autoritatile de la Bucuresti. Pedeapsa de sase ani de inchisoare primita de Elena Udrea in dosarul Gala Bute a fost suspendata prin decizia ICCJ, iar Tribunalul Bucuresti a revocat cererea de extradare.

Ministrul Justitiei a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, aflata in detentie in Costa Rica, in urma solicitarii de extradare formulate de autoritatile de la Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti a decis: Solicitarea de extradare a Elenei Udrea si Alinei Bica din Costa Rica, revocata

Cererea de extradare a Elenei Udrea si a Alinei Bica din Costa Rica a fost revocata de Tribunalul Bucuresti. Decizia, care este una in prima instanta, a fost luata dupa hotararea inaltei Curti de Casatie.

Avocatul Elenei Udrea, noi precizari legate de situatia din Costa Rica a fostului ministru: Sunt sanse destul de mari sa fie eliberata

Mai sunt doar cateva ore pana cand Elena Udrea si Elena Bica vor iesi de la inchisoarea din Costa Rica. Ministrul Justitiei a anuntat ca a semnat actele de eliberare pentru cele doua. Veronel.

Elena Udrea si Alina Bica, ultimele ore in inchisoarea din Costa Rica. Tudorel Toader: Eu ce era sa fac, sa nu semnez documentele? Este o obligatie legala

Sunt ultimele ore ale Elenei Udrea in inchisoarea din Costa Rica. Ministrul Justitiei a anuntat deja ca a semnat actele de eliberare pentru Elena Udrea si Alina Bica. Avocatul Elenei Udrea sustine ca.

Ultimele ore in inchisoarea din Costa Rica. Avocat: Elena Udrea va fi eliberata luni

Sunt ultimele ore ale Elenei Udrea in inchisoarea din Costa Rica. Avocatul acesteia a anuntat ca luni Elena Udrea va iesi din inchisoare. Ministrul Justitiei a anuntat ca a semnat deja actele de eliberare.

Ce va face Elena Udrea dupa ce va fi eliberata din Costa Rica. Avocatul ei a facut anuntul

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a declarat ca fostul ministru va reveni in tara imediat ce va fi eliberat din arestul din Costa Rica. Solicitat sa precizeze daca Elena Udrea se va intoarce in.

Ministrul Justitiei a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea.

Tudorel Toader a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a semnat sambata eliberarea Elenei Udrea. Acum documentele au ajuns la Ministerul Justitiei si au fost semnate. Imediat procedam la traducere, apostilare si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )