Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a semnat sambata eliberarea Elenei Udrea. Acum documentele au ajuns la Ministerul Justitiei si au fost semnate. Imediat procedam la traducere, apostilare si. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, aflata in detentie in Costa Rica, in urma solicitarii de extradare formulate de autoritatile de la Bucuresti.

Ministrul Justitiei a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea.

Ministrul Justitiei a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, aflata in detentie in Costa Rica, in urma solicitarii de extradare formulate de autoritatile de la Bucuresti. Pedeapsa de sase ani de inchisoare primita de Elena Udrea in dosarul Gala Bute a fost suspendata prin decizia ICCJ, iar Tribunalul Bucuresti a revocat cererea de extradare.

Tudorel Toader, reactie in cazul eliberarii Elenei Udrea: La Ministerul Justitiei nu am primit nimic

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, vineri, despre decizia de eliberare aAlinei Bica si a Elenei Udrea. Ministrul spune ca ca iCCJ trebuie sa trimita la Ministerul Justitiei hotararea de.

Curtea Suprema ar putea decide astazi eliberarea Elenei Udrea

Magistratii de la Curtea Supremaau preschimbat termenul la care se va judeca contestatia in anulare formulata de Elena Udrea, urmand ca sedinta de judecata sa aiba loc astazi, la ora 15. 00, dupa ce initial amanasera pentru 28 ianuarie. Astfel, exista posibilitatea ca judecatorii sa dispuna, la fel ca in cazul Alinei Bica, suspendarea executarii pedepsei si eliberarea Elenei Udrea pana la solutionarea efectiva a contestatiei.

Tudorel Toader vine cu precizari despre Elena Udrea si Alina Bica

Deciziile prin care completurile de 5 judecatori au suspendat executarea pedepselor Elenei Udrea si Alina Bica, ambele arestate in Costa Rica, au ajuns la Ministerul Justitiei. Ministrul Tudorel Toader a explicat ca MJ urmeaza sa primeasca documentatia.

Procurorii, de acord cu eliberarea Elenei Udrea. Instanta a ramas in pronuntare

Elena Udrea ar putea afla in scurt timp daca va fi suspendata pedeapsa ei de sase ani de inchisore in dosarul Gala Bute. Avocatii sai au depus o contestatie in anulare, iar procurorii au fost de acord.

Tudorel Toader, noi detalii in cazul eliberarii Elenei Udrea si a Alinei Bica

Update: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, vineri, ca la minister au ajuns doar dispozitivele hotararilor de suspendare a executarii pedepselor pentruElena Udrea si Alina.

Avocatul Elenei Udrea, apel catre Anca Jurma: Norma procedurala prevede un termen de 24 de ore in interiorul caruia procurorul poate contesta aceasta hotarare

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a facut un apel la ministrul Justitiei, Tudorel Toader sa trimita in regim de urgenta autoritatilor din Costa documentele in cazul Elenei Udrea. Din punctul.

Tudorel Toader, precizari in legatura cu eliberarea condamnatelor din Costa Rica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a precizat vineri, intr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook, ca Ministerul Justitiei a primit doar dispozitivele hotararilor de suspendare a executarii pedepselor pentru Elena Udrea si Alina Bica, aflate in detentie in Costa Rica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )