Libnet.ro
UNICEF

15:45

Juventus Torino s-a calificat in finala Ligii Campionilor

Antena3 Antena3,
Juventus Torino s-a calificat in finala Ligii Campionilor

Juventus s-a calificat in finala Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, la Torino, dupa ce a invins-o cu scorul de 2-1 2-0) pe AS Monaco, in mansa a doua a semifinalelor. continuă pe Antena3

Handbalistele de la CSM Bucuresti au ratat calificarea in finala Ligii Campionilor, fiind invinse de Vardar Skopje

Echipa CSM Bucuresti a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a fost invinsa de Vardar Skopje cu scorul de 38-33 21-13).

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul dintre Juventus Torino si AS Monaco (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi despre mansa retur dintre Juventus si Monaco din semifinala Ligii Campionilor. Daca ne uitam pe datele.

Gyor, prima finalista a Ligii Campionilor

Echipa maghiara Gyor a invins fara drept de apel pe Buducnost Podgorica, formatie pentru care a jucat si Cristina Neagu, in prima semifinala a Ligii Campionilor si s-a calificat in finala mare a competitiei.

Tigroaice de bronz. CSM Bucuresti, victorie cu Buducnost in finala mica a Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti, castigatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin in 2016, a invins formatia Buducnost Podgorica, cu scorul de 26-20, in finala mica a Turneului Final Four.

Cine este jucatoarea de la CSM Bucuresti aleasa in echipa ideala a Ligii Campionilor

Gyor a castigat editia din acest an a Ligii Campionilor, dupa o finala cu Vardar Skopje, in vreme ec CSM Bucuresti s-a clasat pe locul trei.

CSM Bucuresti a ramas pe podiumul Ligii Campionilor

CSM Bucuresti a terminat actuala editie a Ligii Campionilor la handbal feminin pe podium. Sincopa din semifinale, cand au pierdut clar in fata formatiei Vardar Skopje, le-a barat drumul handbalistelor noastre catre o noua finala mare, dar performanta sportiva este una extraordinara chiar si asa cu clasarea pe locul 3, avand doua prezente in semifinalele celei mai puternice competitii intercluburi din handbalul feminin la primele participari in cupele europene.

LIVETEXT, ora 18.45, CSM Bucuresti-Vardar Skopje, in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti, detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, incearca azi sa ajunga din nou in finala competitiei.

LIVETEXT Repriza dezastruoasa! CSM Bucuresti-Vardar Skopje, in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti, detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, incearca azi sa ajunga din nou in finala competitiei.

Dezastru greu de anticipat! CSM Bucuresti, invinsa de Vardar Skopje, in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin

Detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti, a ratat, sambata, calificarea in finala competitiei, la Turneul Final Four de la Budapesta, dupa ce a fost invinsa in semifinale de formatia macedoneana HC Vardar, cu scorul de 38-33 21-13).

Gyor, prima finalista a Ligii Campionilor la handbal feminin; CSM Bucuresti joaca in a doua semifinala

Echipa de handbal feminin Gyor ETO este prima finalista a Ligii Campionilor, dupa ce a invins, sambata, in semifinale la Turneul Final Four de la Budapesta, formatia Buducnost Podgorica, cu Cristina Neagu in lot, scor 26-20 12-9). CSM Bucuresti joaca in a doua semifinala, tot sambata, cu HC Vardar.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )