Libnet.ro
UNICEF

20:15

Kanye West si Kim Kardashian, locul fruntas in topul celor mai oribili vecini

Adevărul Adevărul,
Kanye West si Kim Kardashian, locul fruntas in topul celor mai oribili vecini

Rapperul Kanye West si vedeta de televiziune Kim Kardashian sunt vedetele pe care nimeni nu si le-ar dori drept vecini, conform unui sondaj realizat de site-ul imobiliar Zillow. continuă pe Adevărul

Kanye West a fost trimis in judecata pentru ca ar fi plagiat melodia Bound 2

Rapperul Kanye West a fost dat in judecata un barbat care sustine ca a plagiat un fragment din cantecul Bound, interpretat de reclamant in 1970. Fragmentul ar fi fost folosit in melodia Bound 2 a.

Rapperul Kanye West, acuzat de plagiat.

Rapperul Kanye West a fost dat in judecata de Ricky Spicer, fostul membru al unei formatii muzicale de copii, care sustine ca melodia Bound 2, de pe albumul Yeezus, a plagiat un fragment din cantecul Bound, interpretat de reclamant in 1970. Ricky Spicer a facut parte din grupul soul Ponderosa Twins Plus One si a inregistrat melodia in 1970, la varsta de 12 ani, cand era solistul formatiei, conform dailymail. co. uk, informatie preluata de Mediafax. Citeste si: Lady Gaga, data in judecata .

Kanye West a fost dat in judecata pentru sample-ul din piesa Bound 2

Rapperul Kanye West a fost dat in judecata pentru folosirea unei mostre, fara acordul autorului, din melodia Bound, interpretata de trupa Ponderossa Twins Plus One, un grup de baieti care imita stilul Jackson 5, in anii 1970, scrie Entertainment Weekly.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )