Libnet.ro
UNICEF

20:45

Kaspersky face echipa cu Interpolul pentru a prinde mai rapid infractorii cibernetici

Adevărul Adevărul,
Kaspersky face echipa cu Interpolul pentru a prinde mai rapid infractorii cibernetici

Kaspersky Lab a semnat un acord de schimb de informatii cu INTERPOL. Cadrul legal este menit sa faciliteze si sa dezvolte cooperarea dintre Kaspersky Lab si INTERPOL, prin schimbul de informatii despre cele mai recente activitati de infractionalitate cibernetica, indiferent unde apar acestea. continuă pe Adevărul

VIDEO Putin i-a promis lui Dodon ca Moscova va face tot posibilul pentru reglementarea conflictului transnistrean

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a promis ca Moscova va face tot posibilul pentru solutionarea diferendului transnistrean, scrie Agerpres.

Este cel mai rapid din lume. Pustiul asta a rezolvat un cub Rubik in mai putin de cinci secunde - VIDEO

Patrick Ponce, un pusti de 15 ani din SUA, este noul detinator al recordului de viteza pentru rezolvarea unui cub Rubik. Ponce a avut nevoie doar de 4,69 de secunde pentru a atince impresionanta performanta,.

Pavel Popescu (PNL): Domnul Dragnea, care a blocat personal achizitia de corvete pentru Marina Romana, a vorbit despre necesitatea de a face achizitii militare pentru securitatea la Marea Neagra

Deputatul PNL Pavel Popescu il acuza pe liderul PSD Liviu Dragnea de ipocrizie, intr-un comunicat de presa privind Adunarea Parlamentare a NATO care s-a desfasurat la Bucuresti, afirmand ca acesta a blocat personal achizitia de corvete pentru Marina Romana, insa a vorbit despre necesitatea de a face achizitii militare pentru securitatea la Marea Neagra in cadrul AP NATO.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )