Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este cel mai rapid din lume. Pustiul asta a rezolvat un cub Rubik in mai putin de cinci secunde - VIDEO

Antena3 Antena3,
Este cel mai rapid din lume. Pustiul asta a rezolvat un cub Rubik in mai putin de cinci secunde - VIDEO

Patrick Ponce, un pusti de 15 ani din SUA, este noul detinator al recordului de viteza pentru rezolvarea unui cub Rubik. Ponce a avut nevoie doar de 4,69 de secunde pentru a atince impresionanta performanta,. continuă pe Antena3

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Toate femeile sunt innebunite dupa el (FOTO)

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Pe langa faptul ca este bogat si celebru datorita talentului sau in actorie, dar si filmului Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan a primit.

Cand este cel mai bine sa zbori cu avionul: dimineata sau seara?

Zborurile sunt cele mai mari cosmaruri pentru cei care se panicheaza doar la gandul de a se urca in avion. De la disconfortul pe care il au cand le trec prin minte tot felul de scenarii,.

Cartierul din Bucuresti in care pretul apartamentelor a explodat. Este cel mai mare ritm de majorare din ultimii ani

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti au continuat sa se scumpeasca in septembrie, punctand un avans de 8% 6. 100 de euro) in ultimul an, una dintre cele mai mari cresteri anuale din.

Ministrul Justitiei: Ramanerea Inspectiei Judiciare la CSM, cel mai putin probabila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca este cel mai putin probabil ca Inspectia Judiciara sa ramana la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), informeaza Agerpres. Pe.

Cel mai mare vehicul electric din lume e mai tare decat orice Tesla

Cel mai mare vehicul electric din lume este construit in timp record de un sindicat elvetian de companii. Prototipul in cauza nu este menit sa fie afisat la targuri, ci mai degraba pentru a ajuta cu munca dificila din siturile de exploatare. Cantarind 45 de tone cand este gol si 65 de tone umplut la [].

Povestea romanului care a cumparat cel mai scump diamant din lume. Cat a platit pentru el

Un roman este proprietarul celui mai scump diamant din lume. Dupa negocieri care au durat un an, Laurence Graff a platit 45 de milioane de euro pentru un diamant de marimea unei mingi de tenis. Piatra de.

Un timisorean cultiva cei mai iuti ardei din lume: Nu am avut curaj sa-i gust

Carolina Reaper se afla Cartea Recordurilor ca cel mai iute ardei din lume. Ardeiul cu nume de uragan a depasit Scorpionul din Trinidad. Cele doua soiuri de ardei iuti sunt cultivate si de Adrian Orza, consilier local independent in Timisoara.

Cele mai ciudate bauturi din lume. Cum se prepara ceaiul de vaca sau sucul din broasca peruana

Printre cele mai ciudate bauturi din lume se numara si cea mai scumpa cafea. Pentru obtinerea cafelei Kopi Luwak, boabele de cafea sunt inghitite de Zibeta, un mamifer din Asia, fiind eliminate apoi intregi. Dupa ce sunt curatate de excremente, sunt puse la uscat si mai apoi macinate.

Cine e cel mai bine platit om din Parlamentul Romaniei (FOTO)

Ca parlamentarii au salarii mari nu mai este o surpriza pentru nimeni. Dar ca cel mai mare venit nu il are un politician cunoscut, ci un deputat care nu s-a remarcat prin nimic pana acum starneste.

De ce se tem cel mai tare antreprenorii si ce ii motiveaza cel mai mult cand isi deschid o afacere - studiu

Intrebati care este cea mai mare amenintare asupra succesului afacerii lor, multi antreprenorilor si-au exprimat ingrijorarea cu privire la lipsa unui sprijin financiar, situatia economica din tara lor, taxele si birocratia. Aceste ingrijorari variaza in functie de tara, de situatia economica generala si taxele din tara respectiva, fiind mai evidente in Italia si Romania, arata un studiu realizat de Metro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )