Libnet.ro
UNICEF

16:00

Kaufland plateste 69 de milioane lei in avans cu trei luni taxele la bugetul de stat si bugetele locale

Antena3 Antena3,
Kaufland plateste 69 de milioane lei in avans cu trei luni taxele la bugetul de stat si bugetele locale

Kaufland Romania achita cu trei luni in avans impozitele la bugetul statului si bugetele locale, pentru a sprijini eforturile de echilibrare a economiei in aceasta perioada. continuă pe Antena3

Kaufland achita 69 de milioane de lei - taxele catre bugetul de stat si bugetele locale

Kaufland anunta ca plateste 69 de milioane lei, in avans cu trei luni, impozitele la bugetul statului si bugetele locale, pentru a sprijini eforturile de echilibrare a economiei in aceasta perioada.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN: Ministerul Dezvoltarii a virat peste 134 de milioane de euro beneficiarilor programelor europene

Ministerul Dezvoltarii anunta ca a virat, in primele trei luni ale acestui an, peste 134 de milioane de euro catre beneficiarii programelor europene.

Apicultorii ar putea primi 50,2 milioane lei prin Programul national apicol pentru 2020-2022

Apicultorii ar putea primi in urmatorii trei ani 150,62 milioane lei prin Programul national apicol .

Restante de 90 milioane lei ale CFR Calatori catre CFR SA

Compania CFR Calatori are de platit CFR SA o datorie de 89,7 milioane lei in contul Taxei de Utilizare a Infrastructurii, in crestere cu 24 milioane lei, fata de finele anului trecut, cand s-a situat la 65,88 milioane lei, potrivit datelor furnizate de CFR SA, anunta clubferoviar. ro.

Doua companii municipale infiintate de Gabriela Firea, achizitii directe de circa 2,5 milioane lei, in cateva zile, catre doua firme de apartament

Compania Municipala Consolidari a atribuit pe pe 19 martie, in mai putin de 1 minut, patru contracte in valoare totala de circa 1,5 milioane lei fara TVA firmei Willkommen Technik, prin achizitie directa. Contractele vizeaza lucrari de tencuire, reparatii, finisare si renovare. Compania a cumparat aceste servicii desi are sute de angajati si firesc este ca, daca primeste un contract de la municipalitate, sa-l execute ea, nu sa-l subcontracteze. Pe 10 martie, Compania Municipala Consolidari a mai incheiat doua contracte, in valoare de circa 830. 000 lei cu firma Expert Master Trading. Compania municipala a incheiat in ultimii 2 ani contracte de circa 5 milioane lei cu aceasta firma infiintata in 2018, toate prin achizitie directa, cele mai mari pentru ridicare moloz si excavare fundatii.

UPDATE Primaria Sectorului 3 vrea sa incheie inca un contract de 5 milioane lei pentru promovare Proiectul nu a fost aprobat de Consiliul Local

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, vrea sa incheie un contract de 5 milioane lei pentru promovarea institutiei, cu compania Smart City Invest S3, la care este actionar Consiliul local, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordine de zi suplimentara a sedintei Consiliului Local Sector 3 de pe 30 martie. Mai departe compania incheie contracte pentru publicitate cu diverse televiziunipublicatii. UPDATE: Proiectul nu a fost aprobat de Consiliul Local.

UPDATE Primaria Sectorului 3 vrea sa construiasca doua pasaje subterane pe Soseaua Mihai Bravu, valoarea investitiei fiind de circa 347 milioane lei Proiectul a fost aprobat de Consiliul Local

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, vrea sa construiasca doua pasaje subterane pe Soseaua Mihai Bravu, la intersectia cu Calea Dudesti B-dul Camil Ressu si la cea cu Calea Vitan, valoarea investitiei fiind de circa 347 milioane lei, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi suplimentara a sedintei Consiliului Local de pe 30 martie. Proiectul Cresterea mobilitatii urbane prin fluidizarea traficului auto pe Soseaua Mihai Bravu de la intersectia cu str. Baba Novac pana la str. Penes Curcanul) propune si amenajarea unui pasaj pietonal in dreptul statiei de tramvai Laborator si crearea a doua benzi de circulatie pe Calea Dudesti. Proiectul a fost aprobat de Consiliul Local.

Bogdan Chirieac, despre cum va arata Romania peste trei luni: Preturile proprietatilor se vor prabusi

Bogdan Chirieac a vorbit despre cum vede Romania peste trei luni. Analistul politic preconizeaza o prabusire a preturilor la proprietati.

Trei luni de acces premium gratuit la aplicatiile de fitness adidas Training si adidas Running

Adidas a anuntat ca va oferi trei luni de acces premium gratuit la doua dintre aplicatiile sale de fitness, in scopul de a-i ajuta pe aceia care se autoizoleaza sa ramana in forma acasa.

ROBOR la trei luni a crescut la 2,57%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 2,57%, de la 2,55%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )