Libnet.ro
UNICEF

30 Apr.

Keira Knightely si Kristen Bell, despre motivele pentru care nu-si lasa fiicele sa vada filme Disney: Nu este in regula sa saruti pe cineva in timp ce doarme

Adevărul Adevărul,
Keira Knightely si Kristen Bell, despre motivele pentru care nu-si lasa fiicele sa vada filme Disney: Nu este in regula sa saruti pe cineva in timp ce doarme

Actrita Keira Knightley 33 de ani), care se afla in plina campanie de promovare a unui nou film Disney, a dezvaluit motivele pentru care nu o lasa pe fiica ei, in varsta de trei ani, sa vizioneze anumite productii ale companiei. Si Kristen Bell e de parere ca acestea transmit mesaje gresite. continuă pe Adevărul

Dima Trofim, despre motivele care l-au determinat sa participe la Ultimul trib: Am vrut sa o ajut pe sora mea, care era bolnava FOTO

Cantaretul Dima Trofim 29 de ani), originar din Chisinau, a povestit pentru prima data care a fost unul dintre motivele pentru care a decis sa participe in show-ul Ultimul Trib, de la Antena 1.

Motivul pentru care masinile pentru Rabla nu mai sunt acceptate fara ITP

Cornel Brezuica, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu, a spus motivele pentru care masinile care nu vor avea ITP valabil inspectia tehnica periodica) nu vor mai putea fi date la Rabla de la 1 ianuarie 2019.

Studiu: Doar 2 din 10 angajati romani sunt loiali companiei pentru care lucreaza

Doi din zece salariati romani din mediul privat se declara loiali companiei pentru care lucreaza, in timp ce 70% spun ca ar lua in considerare o schimbare daca gasesc o varianta mai buna, potrivit unui studiu realizat de UP! Your Service.

Doar 2 din 10 angajati romani sunt loiali companiei pentru care lucreaza. Motivele pentru care acestia sunt dispusi sa plece atunci cand apare o alta oferta

Doar doi din zece salariati romani din mediul privat se declara loiali companiei pentru care lucreaza, in timp ce 70% spun ca ar lua in considerare o schimbare daca gasesc o varianta mai buna, iar la polul opus, 10% dintre ei nu cred deloc in loialitatea fata de un angajator, arata un studiu.

CIA a declasificat un raport secret despre Adolf Hitler. Care erau preferintele sexuale ale acestuia

Un raport ce dateaza din anul 1943 referitor la viata pe care o ducea Adolf Hitler, inclusiv referitor la relatiile si preferintele sale sexuale, a fost declasificat recent de Agentia Centrala de Informatii.

Motivul pentru care este bine sa pui un sapun intre asternuturi: Combate o afectiune de care sufera unul din doi oameni

Un sapun poate fi remediul pentru o afectiune medicala de care aproximativ 50% dintre oameni sufera. Punerea unui sapun intre asernuturi sau sub lenjeria de pat prezinta un tratament dovedit pentru.

Premiera in Romania: Motivul pentru care Protectia Consumatorului inchide un mare lant de magazine

Premiera in judetul Constanta, dupa ce Protectia Consumatorului a cerut inchiderea magazinului unui mare retailer, pentru abateri repetate. Societatea a primit si o amenda uriasa. intre abaterile consta.

Nu s-ar fi asteptat nimeni la asa ceva din partea Simonei Halep! Adevaratele motive pentru care s-a retras de la turneul de la Moscova

Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, a anuntat astazi ca se retrage de la turneul de la Moscova, punand capat telenovelei privind participarea sa la Kremlin Cup, in conditiile in care jucatoarea no.

Iata adevaratul motiv pentru care frunzele se coloreaza toamna. Sigur nu te gandeai la asa ceva

V-ati intrebat cum si de ce apar aceste culori si care este explicatia varietatii extraordinare a lor? De ce unele frunze devin rosii, altele galbene, iar altele brune, plus combinatiile diverse dintre.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 30 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )