Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kelemen: Pentrul anul viitor avem nevoie de un un buget de crestere economica si nu de unul care aduce taxe si impozite noi

B1 B1,
Kelemen: Pentrul anul viitor avem nevoie de un un buget de crestere economica si nu de unul care aduce taxe si impozite noi

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Aiud, ca Romania are nevoie pentru anul viitor de un buget de crestere economica, de sustinere a zonei private, a agricultorilor, si nu de un buget care . continuă pe B1

Guvernul incaseaza anul viitor 344 milioane lei la buget din cresterea salariului minim

Guvernul va incasa la buget 344 milioane lei 77,2 milioane euro) din cresterea salariului minim brut pe economie, proiectul de buget pentru anul viitor bazandu-se pe incasarile suplimentare atrase din aceasta sursa, releva un document oficial obtinut de Mediafax. Incasarile vor rezulta din modificarea la nivelul economiei a grilelor de salarizare, ca efect al acestei majorari, si impozitarea corespunzatoare a angajatilor.

Samsung vrea sa lanseze anul viitor un smartphone Galaxy cu ecran care acopera muchiile

Samsung Electronics vrea sa lanseze anul viitor un smartphone Galaxy cu ecran care acopera muchiile aparatului, astfel incat utilizatorii sa poata citi mesajele sau sa monitorizeze cotatiile actiunilor din orice pozitie, potrivit unor persoane.

Vesti proaste pentru soferi: Benzina si motorina, mai scumpe cu 30-40 bani/litru de anul viitor

Modificarile care vor fi operate de Guvern incepand cu anul viitor, in cazul accizelor aplicate carburantilor, vor genera o scumpire a pretului la benzina si motorina de 30-40 bani pe litru, in functie de.

Bugetul Presedintiei se majoreaza, anul viitor, la 25,5 milioane lei

Bugetul Administratiei Prezidentiale se va majora, anul viitor, la 25,5 milioane lei, de la 24,8 milioane lei, informeaza sursele de presa.

Romania va sta AFARA din Schengen si anul viitor. Anuntul SOC a fost facut de Jose Manuel Barroso

Romania si Bulgaria nu vor adera la spatiul Schengen anul viitor. Cel putin asta spune presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, intr-un interviu pentru postul de televiziune TF1. Declaratia a.

Cauzele nerealizarii veniturilor bugetare in 2013 se pot repeta si anul viitor

Cauzele pentru care Guvernul nu a atins tinta de venituri pentru lunile august si septembrie pot continua sa produca efecte si pe parcursul anului viitor, generand constrangeri suplimentare pe partea de cheltuieli, astfel ca ministerelor le va fi retinut 10% din buget pana spre finalul anului 2014, se arata intr-un raport postat pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice MFP).

Victor Ponta: Hidroelectrica, listata la Bursa anul viitor.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Antena 3, ca, in 2014, si compania Hidroelectrica va fi listata la bursa. Citeste si: Ponta: Crin Antonescu este candidatul USL Romgaz e prima companie romaneasca care se listeaza la Bursa de la Londra. 15% din actiunile Romgaz au adus aproape 400 de milioane de euro. Romgaz valoreaza aproape 4 miliarde de euro, a spus Victor Ponta. Citeste si: ROMGAZ, listata pe BURSA de la Londra. Ialomiteanu: Sper sa nu avem un nou esec al .

Wizz Air va deschide anul viitor a cincea baza din Romania, la Craiova

Operatorul aerian low-cost Wizz Air va deschide la anul in luna iulie la Craiova a cincea baza din Romania, pentru care va aloca o aeronava Airbus A320.

Victor Ponta, la Sinteza zilei: Hidroelectrica se va lista la Bursa anul viitor

Dupa listarea Romgaz la Bursa de la Londra, va veni randul companiei Hidroelectrica, din anul 2014, a anuntat, marti, premierul Victor Ponta, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Cele mai importante.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )