Libnet.ro
UNICEF

16:16

Kenya: Cel putin patru persoane au murit dupa ce un autobuz a explodat la Nairobi

B1 B1,
Kenya: Cel putin patru persoane au murit dupa ce un autobuz a explodat la Nairobi

Cel putin patru persoane si-au pierdut viata, iar alte 36 au fost ranite, sambata, in urma unui atac cu un dispozitiv cu explozibil asupra unui autobuz la Nairobi, a anuntat politia locala, citata de AFP. continuă pe B1

Cel putin patru morti, in urma exploziei unui autobuz la Nairobi

Cel putin patru persoane au murit, iar alte 36 au fost ranite sambata, in orasul kenyan Nairobi, in urma unui atac cu dispozitiv exploziv asupra unui autobuz, acesta fiind al patrulea atac in Kenya, in ultimele.

Timis: Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un stalp

Un autoturism a intrat in plin intr-un stalp pe marginea drumului care leaga localitatile timisene Calacea si Barateaz, cele doua persoane care se aflau in masina decedand in urma accidentului. A fost v.

Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un stalp, in Timis

Doua persoane au murit, joi seara, dupa ce masina in care se aflau a intrat in plin intr-un stalp de pe marginea drumului care leaga localitatile timisene Calacea si Barateaz, la locul accidentului fiind chemat si un echipaj de descarcerare, scrie Mediafax.

Egipt: Cel putin 25 de raniti intr-un atentat cu masina capcana

Cel putin 25 de politisti au fost raniti, astazi, in explozia unei masini capcana in orasul egiptean Ismailia, transmite AFP.

Fiica actritei si cantaretei Jane Birkin a murit dupa ce a cazut de la fereastra apartamentului ei

Fotografa britanica Kate Barry, fiica actritei si cantaretei Jane Birkin, a murit miercuri, dupa ce a cazut de la fereastra apartamentului ei, aflat la etajul al patrulea intr-un imobil parizian, au afirmat mai multe surse judiciare. Potrivit unei surse apropiate de acest dosar, Kate Barry, in varsta de 46 de ani, a murit dupa ce a cazut de la fereastra apartamentului ei din acel imobil, aflat intr-un cartier rezidential din Paris. Potrivit primelor elemente ale anchetei, a fost vorba de o aruncare de la fereastra, nefiind precizat daca a fost o sinucidere sau o crima.

Egipt: Cel putin 30 de persoane au fost ranite in explozia unui vehicul-capcana

Un atac cu masina-capcana a avut loc, joi, in orasul egiptean Ismailia, cel putin 30 de persoane fiind ranite. Potrivit unui oficial din domeniul securitatii, explozia s-a produs in apropierea unei cladiri ce.

Hunedoara: Patru persoane, intoxicate cu fum.

Trei copii si un adult s-au intoxicat cu fum, vineri seara, in judetul Hunedoara, dupa ce cablurile care alimentau cu energie electrica un bloc s-au aprins, transmite Mediafax. Incidentul a avut loc, vineri seara, intr-un bloc turn din Petrila. Au fost patru victime intoxicate cu monoxid de carbon, trei copii si un adult. Incendiul a cuprins cablurile care alimentau cu energie electrica imobilul, a declarat Neculai Alexandrescu, seful Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta .

Patru persoane intoxicate cu fum dupa ce cablurile electrice de la un bloc din Petrila s-au aprins

Trei copii si un adult s-au intoxicat cu fum, vineri seara, dupa ce cablurile care alimentau cu energie electrica un bloc din Petrila, judetul Hunedoara, s-au aprins, fumul raspandindu-se in intregul imobil, care a fost evacuat.

Ambulanta SMURD lovita intr-o intersectie din Capitala: patru persoane au fost ranite

O ambulanta SMURD care transporta un pacient la un spital din Capitala, in noaptea de marti spre miercuri, s-a rasturnat dupa ce o masina a intrat direct in ea. Din primele informatii, soferul autoturismului nu ar fi luat in seama semnalele luminoase si acustice ale utilitarei.

Brazilia: Un muncitor de 22 ani a murit dupa ce a cazut de pe acoperisul stadionului din Manaus

Un muncitor de 22 ani a murit, sambata dimineata, dupa ce a cazut de pe acoperisul stadionului Amazonia din Manaus, Brazilia, potrivit Gazeta Esportiva. Marcleudo de Melo Ferreira, care participa la.

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )