Libnet.ro
UNICEF

13:31

Kiev: Ucraina nu va recunoaste niciodata alipirea Crimeei la Rusia.

România Liberă România Liberă,
Kiev: Ucraina nu va recunoaste niciodata alipirea Crimeei la Rusia.

Ucraina nu va recunoaste niciodata alipirea Crimeei la Rusia, a declarat marti Evghen Perebiinis, un purtator de cuvant al diplomatiei de la Kiev, citat de agentia Interfax, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Putin, declaratii incredibile: Crimeea este acum o parte din Rusia. Kievul este un oras rusesc, mama Rusiei. Reactie dura a vicepresedintelui american Joe Biden Nu recunoastem si nu vom recunoaste niciodata asa-zisa independenta si asa-zisul acord de alipire a Crimeei la . continuă pe România Liberă

Ucraina nu recunoaste alipirea Crimeei la Rusia. Partidul lui Vitali Kliciko cere ruperea relatiilor diplomatice

Ucraina nu va recunoaste niciodata alipirea Crimeei la Rusia, a declarat marti Evghen Perebiinis, un purtator de cuvant al diplomatiei de la Kiev. Nu recunoastem si nu vom recunoaste niciodata asa-zisa .

Tarile BRICS, despre alipirea Crimeei la Rusia

Locuitorii din Peninsula Crimeea au votat duminica, in proportie de 96,6%, desprinderea de Ucraina si alipirea la Rusia.

95,5% dintre votanti au ales alipirea Crimeei la Rusia.

95,5% dintre votanti au ales alipirea peninsulei separatiste ucrainene Crimeea la Rusia, potrivit primelor rezultate preliminare oficiale citate de BBC News. Citeste si: UPDATE. Votul s-a incheiat. 82% din populatie s-a prezentat la urne. 95,5% dintre alegatori au votat pentru alipirea Crimeei la Rusia. SUA si UE, inclusiv Romania, nu recunosc referendumul Liderul de la Crimeea spune ca va cere, luni, alipirea la Rusia. Presedintele Rusiei a spus ca va respecta .

Alipirea Crimeei la Rusia, sarbatorita de mii de persoane, la Simferopol si Sevastopol.

Mii de persoane au iesit duminica seara pe strazile capitalei Crimeei, Simferopol, si Sevastopolului, care gazduieste flota rusa la Marea Neagra, pentru a sarbatori votul favorabil alipirii Crimeei la Rusia, informeaza Mediafax. Citeste si: Crimeea a votat alipirea la Rusia La Simferopol, sustinatorii Moscovei fluturau steaguri rusesti si ale Crimeei in ritm de concert. La Sevastopol, mii de persoane faceau acelasi lucru, unele chiar consumand alcool si scandand Se-vas-to-pol si Ru-si-a .

Merkel: Alipirea Crimeei la Rusia contravine dreptului international.

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat marti ca alipirea Crimeei la Rusia, decisa printr-un acord istoric semnat de presedintele Vladimir Putin si conducerea peninsulei, este contrara dreptului international, relateaza Mediafax. Integrarea Crimeei in Federatia Rusa este contrara dreptului international, a subliniat Merkel, intr-o conferinta de presa cu omologul sau portughez, Pedro Passos Coelho, dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a semnat acordului in vederea anexarii peninsulei .

Angela Merkel: Alipirea Crimeei la Rusia este contrara dreptului international

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat marti ca alipirea Crimeei la Rusia, decisa printr-un acord istoric semnat de presedintele Vladimir Putin si conducerea peninsulei, este contrara dreptului .

Exit-poll referendum Crimeea: 93% pentru ALIPIREA Crimeei la RUSIA

00 - Locuitorii Peninsulei Crimeea au votat in proportie covarsitoare pentru alipirea regiunii la Rusia, potrivit exit poll-urilor, cu un procent de 93%, informeaza Russia Today, pe contul de.

Rezultate oficiale preliminare: 95,5% dintre votanti au aprobat ALIPIREA Crimeei la Rusia

10 - Peste 95% dintre votanti au aprobat alipirea peninsulei separatiste ucrainene Crimeea la Rusia, potrivit primelor rezultate preliminare oficiale, relateaza AFP. 95,5% au votat pentru.

Alipirea Crimeei la Rusia a fost votata de 96,6% dintre alegatori

Alipirea peninsulei ucrainene Crimeea la Rusia a fost aprobata de 96,6% dintre alegatori la referendumul organizat duminica, potrivit rezultatelor definitive comunicate luni dimineata de premierul prorus Serghii Aksionov, pe contul sau de Twitter,.

A inceput votul privind alipirea Crimeei la Rusia

Un milion si jumatate de alegatori din Peninsula ucraineana Crimeea au inceput sa voteze duminica in vederea unei alipiri la Rusia, intr-un scrutin denuntat de intreaga lume dar sustinut de Moscova si al carui rezultat nu ridica nicio indoiala,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3129 seconds )