Libnet.ro
UNICEF

12:30

Kiki Bertens, adversara Simonei Halep in semifinalele de la Roma

Online Sport Online Sport,
Kiki Bertens, adversara Simonei Halep in semifinalele de la Roma

Olandeza Kiki Bertens o va intalni pe Simona Halep, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Roma, unde Halep este prezenta pentru a treia oara in cariera. continuă pe Online Sport

Urmatoarea adversara a Simonei Halep este revelatia turneului de la Roma. Care e bilantul intalnirilor directe

Simona Halep a trecut in sferturile turneului de la Roma, dupa ce a avut un meci oscilant dar pana la urma bun cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova.

Bucurie in familia Simonei Halep. Varul sau s-a casatorit chiar in ziua in care tenismena s-a impus la Madrid

Momente de bucurie in familia Simonei Halep. Varul primar al acesteia s-a casatorit chiar in ziua in care tenismena a castigat turneul de tenis de la Madrid, potrivit.

Bucurie fara margini in familia Simonei Halep. Varul sau s-a casatorit chiar in ziua in care tenismena a castigat turneul de la Madrid (FOTO)

Momente speciale in familia Simonei Halep. Varul primar al acesteia s-a casatorit chiar in ziua in care tenismena a castigat turneul de tenis de la Madrid, potrivit Ziua Constanta. Fost.

LIVE Simona Halep contra Kiki Bertens in semifinale la Roma (sambata, 13:00)

Simona Halep evolueaza, sambata de la ora 13:00, pentru a treia oara in cariera in semifinalele turneului WTA de la Roma.

LIVE Simona Halep contra Kiki Bertens in semifinale la Roma

Simona Halep evolueaza, sambata de la ora 13:00, pentru a treia oara in cariera in semifinalele turneului WTA de la Roma.

Asa am trait Simona Halep contra Kiki Bertens in semifinale la Roma

Simona Halep a evoluat, sambata de la ora 13:00, pentru a treia oara in cariera in semifinalele turneului WTA de la Roma.

VIDEO LIVE de la Roma. Meciul Simonei Halep cu Ana Pavliucenkova, din optimile de finala ale turneului

Simona Halep o intalneste pe rusoaica Ana Pavliucenkova, locul 12 WTA, cele doua luptandu-se pentru un loc in sferturile de finala ale turneuluid e la Roma.

Interventie decisiva a lui Darren Cahill in meciul Simonei Halep cu Laura Siegemund. Ce i-a spus australianul jucatoarei noastre intr-un moment greu

Simona Halep a ajuns in optimile de finala ala turnuelui de la Roma, dupa o victorie muncita dar meritata in fata nemtoaicei Laura Siegemund.

Cei mai mari contestatari ai Simonei Halep se recunosc invinsi: Daca cineva ar fi spus asta despre ea acum cateva luni, multi ar fi inceput sa rada

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, prima ei performanta notabila din 2017, si a reusit sa le dea peste nas chiar si celor mai mari contestatari ai ei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )