Libnet.ro
UNICEF

20:45

Kim Jong Un avertizeaza Statele Unite ca are butonul nuclear pe birou

Hotnews Hotnews,
 Kim Jong Un avertizeaza Statele Unite ca are butonul nuclear pe birou

Presedintele nord-coreean Kim Jong Un a avertizat, luni, Statele Unite ca are butonul nuclear pe birou, pe care l-ar putea folosi in cazul in care Coreea de Nord va fi amenintata. Liderul de la Phenian a adaugat ca este deschis la dialog cu Coreea de Sud, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Jong-un 2018: Butonul nuclear se afla in permanenta pe biroul meu. Cu toate acestea doreste un dialog cu Sudul

Kim Jong-un a transmis ca SUA se afla sub raza de actiune a armelor nucleare nord-coreene si caStatele Unite nu vor fi niciodata capabile sa inceapa un razboi impotriva Coreei de.

Kim Jong-un: Arsenalul nostru nuclear va preveni un razboi cu Statele Unite

Liderul nord-coreean a afirmat, in cadrul mesajului sau de sfarsit de an, ca Statele Unite nu mai pot incepe un razboi impotriva Coreei de Nord acum ca aceasta a dezvoltat capabilitatea de a lovi teriroriul american cu arme nucleare.

Kim Jong-Un indeamna Coreea de Nord sa produca in masa rachete nucleare

Kim Jong-Un, liderul comunist al tarii, a indemnat luni Coreea de Nord sa produca in masa focoase nucleare si rachete balistice, intr-un mesaj de Anul Nou care demonstreaza fermitatea sa de.

Mesaj infricosator de Anul Nou, transmis de Kim Jong-Un

Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, a indemnat luni Coreea de Nord sa produca in masa focoase nucleare si rachete balistice, intr-un mesaj de Anul Nou care demonstreaza hotararea sa de a-si.

Statele Unite: Un juriu a condamnat o menajera pentru furt, apoi a strans banii necesari pentru a-i plati amenda

Un banal proces in Statele Unite, in care o menajera de 19 ani a fost acuzata ca a furat bijuterii in valoare de 5. 000 de dolari ale familiei la care era angajata, s-a transformat intr-un caz demn de romanele lui Dostoievski.

Statele Unite si Israelul au semnat un acord strategic impotriva Iranului

Statele Unite si Israelul au semnat un acord strategic pe tema Iranului, actul prevazand inclusiv desfasurarea unor actiuni secrete.

Inspirat de valul de frig din Statele Unite, Trump ironizeaza incalzirea globala. Ce-i reproseaza opozantii sai

Presedintele american Donald Trump a ironizat joi incalzirea globala, in timp ce nordul Statelor Unite este afectat de un val de frig extrem, cu temperaturi de pana la -40 grade Celsius.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )