Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj infricosator de Anul Nou, transmis de Kim Jong-Un

Antena3 Antena3,
Mesaj infricosator de Anul Nou, transmis de Kim Jong-Un

Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, a indemnat luni Coreea de Nord sa produca in masa focoase nucleare si rachete balistice, intr-un mesaj de Anul Nou care demonstreaza hotararea sa de a-si. continuă pe Antena3

Premierul Mihai Tudose, mesaj pentru Anul Nou

Premierul Mihai Tudose a transmis, duminica, un mesaj de Anul Nou, in care spune ca si-ar dori ca, in 2018, romanii sa aiba puterea de a transforma fiecare reusita individuala intr-una de.

Mesajul de Anul Nou transmis de Simona Halep

Simona Halep, care acum este in China, la turneul de la Shenzhen, a postat un mesaj pe Facebook cu ocazia noului an. La multi ani! Va doresc un 2018 minunat, plin de bucurii!, a scris liderul WTA,.

Putin face apel la o cooperare pragmatica cu Donald Trump intr-un mesaj de Anul Nou

Presedintele rus Vladimir Putin a facut apel la o cooperare pragmatica cu omologul sau american, Donald Trump, cu ocazia urarilor de Anul Nou, a anuntat Kremlinul, informeaza AFP.

Iohannis, Tudose si Dragnea: ce mesaje de Anul Nou au transmis romanilor cei mai importanti 3 politicieni ai tarii

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si premierul Mihai Tudose au pus accent in mesajele de Anul Nou pe unitate si solidaritate, in timp ce Liviu Dragnea a vorbit despre zgomotul politic si realizarile programului de guvernare. Iata ce.

ANUL NOU 2018. Cele mai importante traditii de ANUL NOU 2018. Ce ai voie si ce nu e bine sa faci

In orice colt al lumii ne-am afla in noaptea care face trecerea dintre ani, trebuie sa fim constienti ca fiecare tare in parte are anumite superstitii si traditii legate de Anul Nou. Google.

ANUL NOU. Mesajul de ANUL NOU al Papei Francisc

in mesajul sau de Anul Nou, papa Francisc a spus ca anul 2017 a fost tulburat de razboi, minciuni si nedreptate si i-a indemnat pe oameni sa isi asume responsabilitatea pentru.

La multi ani, 2018! Cele mai haioase sms-uri de ANUL NOU

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cateva MESAJE DE ANUL NOU 2018 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru MESAJE.

La multi ani, 2018! MESAJE DE ANUL NOU 2018. Cele mai interesante MESAJE DE ANUL NOU de trimis cunostintelor

Este final de an, cu alte cuvinte cel mai bun moment in care le poti aminti celor iubiti cat de mult te bucuri de prezenta lor in viata ta. Nu-i uita nici in noaptea.

Anul Nou: Care sunt cele mai ciudate traditii si obiceiuri pe mapamond

Cate bordeie, atatea obiceiuri, Anul Nou aduce numeroase traditii pentru fiecare tara. Unii topesc metal, iar altii lovesc painea de pereti pentru a alunga spiritele. Mai jos gasiti cele mai ciudate traditii de Anul Nou din lume. Anul Nou sarbatorit cu masti, ursi si capre pe plaiuri mioritice Obiceiuri si traditii de Anul Nou la [].

URARI DE ANUL NOU 2018. Cele mai calde URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2018!

E momentul acela al anului in care este frumos sa trimiti Urari de Anul Nou. E timpul gandurilor calde pentru cei dragi, pentru prieteni pentru colegi. Iata cele mai frumoase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )