Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis: Antonescu are inca nevoie de un timp de digerare. Trebuie sa fim un pic si empatici

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Antonescu are inca nevoie de un timp de digerare. Trebuie sa fim un pic si empatici

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale ACL) la Presedintie, s-a aflat, marti, la Alba Iulia, unde a participat la sedinta Colegiului Director al ACL Alba, intalnire la care au fost prezente circa 600 de persoane. continuă pe România Liberă

Iohannis: Antonescu are inca nevoie de un timp de digerare a schimbarilor. Trebuie sa fim un pic si empatici

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, marti seara, la Alba Iulia, ca fostul lider al PNL Crin Antonescu are inca nevoie de un timp de digerare a schimbarilor, adaugand ca mizeaza pe.

Iohannis, despre Antonescu: Are inca nevoie de un timp de digerare. Eu contez pe votul lui

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, marti seara, la Alba Iulia, ca fostul lider al PNL Crin Antonescu are inca nevoie de un timp de digerare a schimbarilor. Este lesne de inteles.

Crin Antonescu: O sa vad daca o sa-l votez sau nu pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca nu se va implica in sustinerea campaniei lui Klaus Iohannis si ca nu stie inca daca il va vota, relateaza Mediafax. Totodata, Antonescu a.

FOTO VIDEO Alianta Crestin-Liberala s-a lansat si in Bacau. Prima semnatura pentru Klaus Iohannis a venit de la sefa democrat liberalilor bacauani

Tudorita Lungu si deputatul Ionel Palar, copresedintii Aliantei Crestin-Liberale din judetul Bacau, si-au anuntat joi, la Centrul de Afaceri Georgeta Mircea Cancicov obiectivele pentru alegerile prezidentiale si totodata au semnat pentru candidatul comun al liberalilor si democrat liberalilor, primarul din Sibiu, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Intrarea Elenei Udrea in cursa prezidentiala era un lucru asteptat, in niciun fel o surpriza. Suntem o tara libera

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, afirma ca se astepta la anuntul candidaturii Elenei Udrea si ca, desi prezenta mai multor candidati de centru-dreapta in cursa pentru Presedintie nu e neaparat un lucru bun, pana la urma Romania e o tara libera.

Klaus Iohannis: Daca nu castig prezidentialele, raman co-presedinte al noului PNL si castigam parlamentarele

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a declarat luni seara, la Digi 24, ca, daca nu va castiga competitia din toamna pentru Cotroceni, va ramane co-presedinte al noului PNL, care va castiga alegerile parlamentare din anul 2016.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, invitat la Digi 24 de la ora 21.00

Liderul PNL si candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat in aceasta seara la Digi 24, de la ora 21.

Klaus Iohannis: Nu coabitez cu Ponta

Klaus Iohannis spune ca nu va incheia niciun pact de cobitare cu premierul Victor Ponta, in cazul in care va ajunge la Cotroceni, titreaza gandul. info. Chiar si asa, candidatul crestin liberal a admis ca va fi o.

Klaus Iohannis: Actiunile ruse de destabilizare a Ucrainei trebuie sa inceteze

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale la presedintia Romaniei, liderul PNL Klaus Iohannis, isi manifesta ingrijorarea fata de evolutia situatiei din Estul Ucrainei si considera ca actiunile ruse de destabilizare a Ucrainei trebuie sa inceteze. Urmaresc cu preocupare ultimele evolutii ale situatiei din estul Ucrainei si impartasesc pe deplin ingrijorarea manifestata de aliatii nostri americani si europeni, arata liderul PNL intr-un comunicat citat de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2862 seconds )