Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis: Daca nu castig prezidentialele, raman co-presedinte al noului PNL si castigam parlamentarele

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Daca nu castig prezidentialele, raman co-presedinte al noului PNL si castigam parlamentarele

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a declarat luni seara, la Digi 24, ca, daca nu va castiga competitia din toamna pentru Cotroceni, va ramane co-presedinte al noului PNL, care va castiga alegerile parlamentare din anul 2016. continuă pe Hotnews

Iohannis: Daca nu castig prezidentialele, raman copresedinte al noului PNL si castigam parlamentarele

Iohannis a fost intrebat intr-o emisiune la Digi 24 daca in situatia in care la alegerile prezidentiale nu va fi ales sef al statului va ramane presedinte al PNL.

Iohannis: Daca nu castig prezidentialele, raman copresedinte al noului PNL si castigam parlamentarele

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a declarat, luni seara, ca, daca nu va castiga competitia din toamna pentru Cotroceni, va ramane co-presedinte al noului PNL, .

Iohannis: Daca ajung presedinte nu voi face pct de coabitare cu Ponta

Klaus Iohannis, prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale, sustine ca nu va avea nicio colaborare cu Victor Ponta dupa alegerile prezidentiale.

Iohannis: Daca ajung la Cotroceni, nu voi incheia nici un fel de pact de coabitare cu Ponta

Prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis, garanteaza ca nu va avea nicio colaborare cu Victor Ponta dupa alegerile prezidentiale. El a anuntat ca, daca va ajunge presedintele Romaniei, nu.

FOTO VIDEO Alianta Crestin-Liberala s-a lansat si in Bacau. Prima semnatura pentru Klaus Iohannis a venit de la sefa democrat liberalilor bacauani

Tudorita Lungu si deputatul Ionel Palar, copresedintii Aliantei Crestin-Liberale din judetul Bacau, si-au anuntat joi, la Centrul de Afaceri Georgeta Mircea Cancicov obiectivele pentru alegerile prezidentiale si totodata au semnat pentru candidatul comun al liberalilor si democrat liberalilor, primarul din Sibiu, Klaus Iohannis.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, invitat la Digi 24 de la ora 21.00

Liderul PNL si candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat in aceasta seara la Digi 24, de la ora 21.

Klaus Iohannis: Nu coabitez cu Ponta

Klaus Iohannis spune ca nu va incheia niciun pact de cobitare cu premierul Victor Ponta, in cazul in care va ajunge la Cotroceni, titreaza gandul. info. Chiar si asa, candidatul crestin liberal a admis ca va fi o.

Klaus Iohannis: Actiunile ruse de destabilizare a Ucrainei trebuie sa inceteze

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale la presedintia Romaniei, liderul PNL Klaus Iohannis, isi manifesta ingrijorarea fata de evolutia situatiei din Estul Ucrainei si considera ca actiunile ruse de destabilizare a Ucrainei trebuie sa inceteze. Urmaresc cu preocupare ultimele evolutii ale situatiei din estul Ucrainei si impartasesc pe deplin ingrijorarea manifestata de aliatii nostri americani si europeni, arata liderul PNL intr-un comunicat citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )