Libnet.ro
UNICEF

13:01

Klaus Iohannis va avea maine intrevederi cu presedintele Germaniei si cu Angela Merkel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis va avea maine intrevederi cu presedintele Germaniei si cu Angela Merkel

Administratia Prezidentiala a anuntat, astazi, programul vizitei oficiale pe care presedintele Klaus Iohannis o face maine in Germania, seful statului urmand sa aiba convorbiri cu presedintele Joachim Gauck, cu cancelarul Angela Merkel, precum si o intalnire cu reprezentanti ai comunitatii romanesti. continuă pe Ziarul Bursa

GALERIE FOTO: Klaus Iohannis, la Vrei sa fii milionar?

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a ajuns subiect de intrebare la editia din Germania a emisiunii Vrei sa fii milionar? a postului de televiziune RTL.

Programul vizitei lui Klaus Iohannis in Germania: presedintele se va intalni cu Angela Merkel si Joachim Gauck

Administratia Prezidentiala a anuntat, miercuri, programul vizitei oficiale pe care Klaus Iohannis o face joi in Germania. Presedintele Romaniei are programate intrevederi cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, cu presedintele german Joachim Gauck si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti.

Klaus Iohannis va face joi o vizita in Germania, unde se va intalni cu presedintele Joachim Gauck si cu cancelarul Angela Merkel

Presedintele Klaus Iohannis va face joi o vizita oficiala in Germania, in cursul careia se va intalni cu presedintele Joachim Gauck, cu cancelarul Angela Merkel, precum si cu reprezentanti ai comunitatii.

VIDEO Klaus Iohannis, inaintea vizitei in Germania: Contam pe sprijinul german pentru integrarea reala si in profunzime a Romaniei in nucleul european

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, inaintea plecarii in Germania, ca se bazeaza pe sprijinul german pentru integrarea reala si in profunzime a Romaniei in nucleul european, acesta fiind mesajul pe care urmeaza sa prezinte omologului sau german Joachim Gauck si cancelarului Angela Merkel.

Nicolae Timofti isi doreste mai multe investitii romanesti in Moldova, inclusiv in audiovizual / Klaus Iohannis, ingrijorat de implicatiile pe care evolutiile din Ucraina le pot avea asupra stabilitatii din Moldova

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Republica Moldova, a declarat ca a discutat cu presedintele moldovean Nicolae Timofti despre situatia de securitate de la granitele Moldovei, exprimandu-si ingrijorarea fata de implicatiile pe care evolutiile din Ucraina le pot avea asupra stabilitatii din Moldova. Vedem Romania drept o ancora de stabilitate in regiune si un partener solid al statelor vecine Moldova si Ucraina in calea lor spre Europa. Speram ca si cetatenii din Moldova sa vada Romania ca un partener loial si de lunga durata, a declarat Iohannis, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu omologul sau. La randul sau, Nicolae Timofti i-a transmis presedintelui roman ca isi doreste ca in Moldova sa vina mai multe investitii din Romania, in toate domeniile, inclusiv in audiovizual. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile celor doi sefi de stat.

Klaus Iohannis participa la bilantul DNA pe anul 2014

Presedintele Klaus Iohannis va participa, incepand cu ora 11. 00, la sedinta de bilant a Directiei National Anticoruptie DNA), care va avea loc la Cercul National Militar.

Klaus Iohannis va face marti si miercuri o vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis va efectua marti si miercuri o vizita oficiala in Republica Moldova, in cadrul careia va avea intalniri cu omologul sau, Nicolae Timofti, cu premierul moldovean, Chiril Gaburici, cu.

FOTO Presedintele Klaus Iohannis, primit cu paine, sare si vin moldovenesc la Chisinau

Klaus Iohannis a ajuns marti la Chisinau, fiind intampinat la aeroport de omologul sau moldovean, Nicolae Timofti. Iohannis a fost primit cu paine, sare si vin moldovenesc, iar la ressdinta de stat a presedintelui Republicii Moldova a fost primit pe acordurile imnului Desteapta-te, romane, interpretat de o fanfara. Iohannis a avut apoi o intrevedere tete-a-tete cu Timofti, cei doi urmand sa sustina declaratii comune de presa dupa intrevedere.

Presedintele Klaus Iohannis, in prima vizita oficiala in R. Moldova. intalnirea, la o saptamana dupa numirea noului Guvern

Presedintele Klaus Iohannis face prima vizita oficiala in Republica Moldova. intalnirea are loc la numai o saptamana dupa numirea noului Guvern de la Chisinau condus de Chiril Gaburici. Iohannis se va.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook la un an de la revolutia din Ucraina. Cand se va intalni cu Porosenko

Presedintele Klaus Iohannis si-a trimis un consilier la manifestatiile de la Kiev, pentru comemorarea celor care au murit in evenimentele din 2014, cand a fost alungat de la putere fostul presedinte prorus Victor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )