Libnet.ro
UNICEF

07:15

Surse: Un roman a fost ranit in atacul terorist de la Barcelona

B1 B1,
Surse: Un roman a fost ranit in atacul terorist de la Barcelona

Un cetatean roman ar fi fost ranit in atacul terorist comis joi in centrul Barcelonei, potrivit unor surse citate de B1 TV. Romanul ar avea traumatisme la membre. La ora transmiterii. continuă pe B1

Un roman a fost ranit in atacul terorist de la Barcelona

UPDATE: MAE confirma ranirea romanului. Un cetatean roman ar fi fost ranit in atacul terorist comis joi in centrul Barcelonei, potrivit unor surse citate de B1 TV. Romanul.

Iohannis: Condamn ferm atacul terorist din Barcelona. imi exprim condoleantele pentru familiile victimelor

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor.

Statul Islamic a revendicat atacul terorist din Barcelona

Gruparea terorista Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, potrivit agentiei jihadiste de presa Amaq, citata de Sky News. Autorii atacului de la Barcelona sunt soldati ai Statului Islamic.

Premierul Mihai Tudose, mesaj dupa atacul terorist de la Barcelona

Premierul Mihai Tudose a transmis, joi seara, un mesaj in care si-a exprimat regretul fata de tragedia de la Barcelona, precizand ca evolutia situatiei este urmarita cu foarte mare.

Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor. Condamn cu fermitate atacul terorist din Barcelona. Condoleantele mele pentru.

Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona

Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, conform agentiei de stiri a gruparii.

Explozie la cladirea Biroului Federal de Investigatii din New York. Un agent FBI a fost ranit

Un agent FBI a fost ranit, miercuri, dupa ce o grenada a explodat in sediul Biroului Federal de Investigatii din New York, potrivit oficialilor citati de New York Post.

Primele precizari ale MAE, privind atacul din Barcelona: Printre victime nu se afla cetateni romani

Niciun cetatean roman nu se afla printre victimele atentatului de la Barcelona, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. La nivelul Ambasadei Romaniei de la Madrid a fost instituita o celula de criza.

Presedintele Donald Trump condamna atacul terorist din Barcelona

Presedintele Donald Trump, a declarat joi ca Statele Unite ale Americii sunt pregatite sa ajute autoritatile spaniole, in urma atacului terorist din Barcelona, potrivit Reuters.

Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacul terorist din Barcelona

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in privinta atacului produs joi dupa-amiaza in zona La Rambla din Barcelona. Liderul de Cotroceni a scris un mesaj pe contul sau de Twitter in care.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )