Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis si Victor Ponta urmeaza sa discute miercuri despre noii ambasadori. Premierul spune ca va accepta o eventuala nominalizare a lui Plesu la Paris

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis si Victor Ponta urmeaza sa discute miercuri despre noii ambasadori. Premierul spune ca va accepta o eventuala nominalizare a lui Plesu la Paris

Premierul Victor Ponta ar putea avea din nou discutii, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numirii de noi ambasadori in tarile in care in acest an mandatul actualilor sefi ai reprezentantelor diplomatice romanesti expira. Seful Guvernului a confirmat informatia pentru Agerpres. Surse oficiale spun ca in discutii ar fi si posturile de ambasador la Madrid, Paris si Beijing. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a discutat cu liderii partidelor despre legea Big Brother, dar si despre numirea de noi ambasadori

Update 10:40: Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu liderii partidelor, de la Palatul Cotroceni, s-au finalizat, miercuri, cu semnarea de catre partide a unei initiative legislative de modificare a.

Iohannis si Ponta ar putea discuta despre noi ambasadori

Premierul Victor Ponta ar putea avea din nou discutii, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numirii de noi ambasadori in tarile in care in acest an mandatul actualilor sefi ai reprezentantelor diplomatice romanesti expira.

Victor Ponta, despre modificarea Legii alegerilor locale: A fost un acord politic. S-a gasit un punct de vedere care este sustinut de toata lumea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri referitor la votul dat in Camera Deputatilor privind modificarile duse legii alegerilor locale, ca acest schimbari au fost facute prin consens politic. A fost un acord.

Victor Ponta, despre haosul provocat de cardul de sanatate: Trebuie remediata rapid problema de la Casa de Sanatate

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca problema de la Casa de Sanatate trebuie remediata rapid deoarece cardul de sanatate este cea mai importanta schimbare facuta in sistemul sanitar, chiar daca inca mai trebuie imbunatatit sistemul.

Victor Ponta: Introducerea cardului de sanatate va duce la economii de sute de milioane de euro. Sistemul, fiind la inceput, are nevoie de imbunatatiri

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la probelemele aparute la implemntarea cardului de sanatate, ca prin introducerea acestui sistem vor fi realizate economii de sute de milioane de euro.

Victor Ponta: Introducerea cardului de sanatate va duce la economii de sute de milioane de euro. Sistemul, fiind la inceput, are nevoie de imbunatatiri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la probelemele aparute la implemntarea cardului de sanatate, ca prin introducerea acestui sistem vor fi realizate economii de sute de milioane de euro.

Victor Ponta: De pe vremea USL-ului nu am mai avut asa majoritate in Parlament

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca opozitia liberala este ca inexistenta in conditiile in care de pe vremea USL-ului nu am mai avut asa majoritate in Parlament.

Ponta, discutie cu Klaus Iohannis despre numirea ambasadorilor. Ce au hotarat

Premierul Victor Ponta a declarat ca a avut, miercuri, o discutie de principiu cu presedintele Klaus Iohannis legata si de numirea unor noi ambasadori, precizand ca in state in care expira mandate sau sunt doar.

Victor Ponta, despre relatia cu Iohannis: Este o relatie foarte corecta, este o relatie de respect si este o relatie predictibila

Premierul Victor Ponta a subliniat pentru Agerpres ca relatia dintre el si presedintele Klaus Iohannis este o relatie foarte corecta, ceea ce-i foarte important, este o relatie de respect si este o relatie predictibila.

Victor Ponta: Dupa instalarea la Cotroceni a presedintelui Iohannis am intrat in normalitate. Relatia cu presedintele e categoric foarte buna

Premierul Victor Ponta a spus intr-un interviu pentru Agerpres ca relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis este categoric foarte buna, iar dupa instalarea la Cotroceni a presedintelui Iohannis, din punctul meu de vedere am intrat intr-o normalitate, in sensul in care nu suntem intotdeauna de acord cu tot, dar putem sa discutam, sa gasim lucruri comune. El a dat ca exemplu discutiile cu presedintele pentru numirea noilor ambasadori.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )