Libnet.ro
UNICEF

23:30

Klaus Iohannis a depus plangere penala la DNA impotriva lui Liviu Dragnea pentru ordonanta de urgenta privind migratia primarilor

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a depus plangere penala la DNA impotriva lui Liviu Dragnea pentru ordonanta de urgenta privind migratia primarilor

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a depus marti o plangere penala la Directia Nationala Anticoruptie impotriva vicepremierului Liviu Dragnea, pentru initierea ordonantei de urgenta 55/2014 care permite migratia politica a alesilor locali pentru 45 de zile, potrivit surselor citate de Mediafax, care publica fotografia documentului. continuă pe Hotnews

FOTO Klaus Iohannis: Am depus plangere penala la DNA impotriva lui Dragnea pentru abuz in serviciu

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marti seara la Ploiesti ca a depus plangere penala la DNA impotriva vicepremierului Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu, pentru ca acesta trebuia sa opreasca initierea ordonantei de urgenta 55/2014, care permite migratia politica a alesilor locali pentru 45 de zile.

Surse:Iohannis a depus plangere penala la DNA impotriva lui Dragnea pentru OUG privind migratia

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a depus marti o plangere penala la Directia Nationala Anticoruptie DNA) impotriva vicepremierului Liviu Dragnea, pentru initierea ordonantei de urgenta 55/2014, care permite migratia politica a alesilor locali pentru 45 de zile, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Klaus Iohannis a depus plangere penala pe numele lui Liviu Dragnea pentru ordonanta privind migratia alesilor locali

Klaus Iohannis a depus marti o plangere penala la DNA impotriva vicepremierului Liviu Dragnea, pentru initierea OUGcare permite migratia politica a alesilor locali pentru 45 de zile. OUG care.

Plangere la DNA contra lui Dragnea, pentru ordonanta traseistilor

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a depus marti o plangere penala, pentru abuz in serviciu, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), impotriva vicepremierului Liviu Dragnea, pentru initierea ordonantei de urgenta 55/2014 care permite migratia politica a alesilor locali pentru 45 de zile, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax.

Nemultumit de umbrelele colorate din centrul vechi al orasului Botosani, un preot a depus plangere la Primarie

Un preot din Botosani a depus plangere la Primarie pe motiv ca umbrelele din centrul istoric al orasului fac trimitere la steagul curcubeu, un simbol al homosexualilor. Umbrelele au fost amenajate special pentru.

VIDEO Klaus Iohannis, despre decizia Tribunalului Bucuresti: Nu afecteaza in niciun fel faptul ca sunt presedintele PNL in continuare

Klaus Iohannis nu e speriat de decizia Tribunalului Bucuresti, care a refuzat sa valideze alegerea sa ca presedinte al PNL. Liberalul spune ca e doar o chestiune de birocratie care va fi rezolvata. Declaratia sa vine dupa ce instanta a refuzat sa inscrie in registrul partidelor schimbarile de la congresul PNL.

Tribunalul Bucuresti pune sub semnul intrebarii candidatura lui Klaus Iohannis la prezidentiale. Modificarile statutului PNL, respinse. Minuta hotararii

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins cererea PNL de a modificare a statutului partidului, prin care s-a acordat o derogare de vechime pentru Klaus Iohannis, invalidand astfel alegerea sa la sefia PNL. Magistratii au admis si interventia in proces a primarului din Pucioasa, care a cerut anularea alegerilor de la acelasi congres.

Tribunalul Bucuresti: Klaus Iohannis, ales ilegal in functia de presedinte al PNL. Partidul infirma: Nu exista probleme cu privire la conducerea PNL

Tribunalului Bucuresti a decis sa nu inregistreze modificarile la Statutul Partidul National-Liberal adoptate la Congresul din 28 iunie. Astfel, magistratii au invalidat alegerea lui Klaus Iohannis in functia de.

Tribunalul Bucuresti respinge noul statut al PNL. Klaus Iohannis, ales ILEGAL la sefia partidului

Tribunalul Bucuresti a respins, marti, noul statut al PNL, modificat in urma congresului din 26 iunie. Atunci s-a votat o derogare prin intermediul careia Klaus Iohannis a primit dreptul de a candida la sefia.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, invitat la Realitatea TV, de la ora 21.00

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat in aceasta seara, de la ora 21. 00, la postul Realitatea TV.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )