Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis, despre Brexit: Daca se ramane pe acest acord, romanii sunt foarte bine protejati

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre Brexit: Daca se ramane pe acest acord, romanii sunt foarte bine protejati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Bruxelles, ca, in perspectiva Brexit-ului, romanii vor fi foarte bine protejati prin noul acord la care au ajuns Uniunea Europeana si Marea. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre repatrierea Reginei-Mama Elena: Un act de dreptate istorica, un gest de recuperare identitara si de patriotism civic

Presedintele Klaus Iohannis spune ca repatrierea Reginei-Mama Elena este nu doar un act de dreptate istorica si demnitate, ci un demers necesar pentru recuperarea si intregirea valorilor Romaniei contemporane.

IOHANNIS, DESPRE ACORDUL PENTRU BREXIT: Sunt foarte bucuros ca s-au facut progrese semnificative

Presedintele Klaus Iohannis, care participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, a declarat, joi, ca este bucuros ca s-au facut progrese in negocierea Acordului pentru Brexit, aratandu-se optimist ca se va vota documentul in Consiliu. Sa vedem daca si la Londra se va gasi o aprobare, a spus Iohannis, apreciind ca un Brexit cu acord ar garanta romanilor din Marea Britanie toate drepturile.

Iohannis, despre Acordul pentru Brexit: Sunt foarte bucuros ca s-au facut progrese semnificative

Presedintele Klaus Iohannis, care participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, a dec.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la Bruxelles.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat, vineri, presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis va pleda pentru un Brexit ordonat la summitul UE de la Bruxelles, ultimul, teoretic, inainte de retragerea Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, care ar urma sa fie, teoretic, ultima inaintea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, in 31 octombrie. in cadrul summitului, Klaus Iohannis va continua sa sustina o retragere ordonata din UE, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. La Bruxelles au loc miercuri negocieri-maraton in incercarea de a se ajunge la un compromis inaintea summitului care incepe joi.

Klaus Iohannis, la reuniunea Consiliului European: Seful statului va pleda pentru un BREXIT ordonat

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Printre subiectele aflatepe agenda de discutii a reuniuniise numara si Brexit-ul. Seful.

Klaus Iohannis critica presedintia finlandeza a Consiliului UE: Nu pot sa fiu de acord sa avem reduceri pe Politica Agricola si pe Politica de Coeziune

Klaus Iohannis a criticat, joi, la Bruxelles, presedintia finlandeza a Consiliului UE, pentru propunerile de a reduce alocarile din Politica de Coeziune si Politica Agricola Comuna, in cadrul bugetului.

Klaus Iohannis, declaratii de la Bruxelles: Portofoliul dat Romaniei ramane valabil

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de la Bruxelles, inaintea sedinteiConsiliului European. Principalele declaratii facute de presedinte: - Sunt optimist sa aprobam acordul, sa.

Iohannis, despre comisarul european: ii voi spune Ursulei von der Leyen ca nu pot sa accept ca un guvern demis sa faca o propunere care sa fie si acceptata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, ca Guvernul Dancila nu poate face o nominalizare pentru comisarul european, deoarece a fost demis, precizand ca acest lucru i-l va spune si presedintei alese a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )