Libnet.ro
UNICEF

17:16

Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator

Prezent vineri, 15 noiembrie, in orasul Baia Mare, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat si la fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre alegerile prezidentiale: PSD a avut cel mai prost rezultat din ultimii 30 de ani. A reusit sa ne duca pe toti intr-o stare de disperare

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, va sustine miercuri, incepand cu ora 18,00, o conferinta de presa la sediul central al PNL impreuna cu liderii liberali. De asemenea,.

Klaus Iohannis, despre realizarile mandatului de presedinte: Cea mai mare este chiar ultima

Presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a declarat vineri ca alte realizari ale mandatului sau au fost Pactul pentru alocarea a 2% din PIB pentru Aparare si Summitul de la.

Klaus Iohannis despre cele 6 case: Doamna Dancila este prost informata. Sunt 5 case(VIDEO)

Cele 6 acum 5) case au fost cumparate legal si cinstiti, si nu am avut niciodata dosar penal penal, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. Este o.

KLAUS IOHANNIS: Nu poate exista nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook, ca nu va exista nicio dezbatere cu candidatul PSD, un partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile. Iohannis le-a cerut sprijinul romanilor in turul al doilea pentru a castiga definitiv lupta pentru Romania. Candidatul PNL la alegerile prezidentiale a anuntat ca va merge prin tara si va dialoga cu cu cetatenii, cu jurnalistii si cu societatea civila.

Dancila: Klaus Iohannis a incalcat Constitutia

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a afirmat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia prin faptul ca a cerut desfiintarea unui partid politic, sustinand ca aceasta este o atitudine extremista.

Klaus Iohannis, intrebat cum raspunde atacurilor PSD din ultima perioada: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla vineri la Baia Mare, acolo unde s-a intalnit cu simpatizantii PNL. intrebat cum va raspunde atacurilor PSD din ultima perioada, acelor fake news-uri, gen casca si.

Iohannis, despre atacurile PSD: Se vede fata foarte urata a PSD. improasca venin, minciuni, fake news

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri seara, ca prin atacurile pe care reprezentantii social-democrati le au la adresa liberalilor se poate observa fata urata a PSD.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD improasca venin, minciuni si fake news imi doresc sa obtin voturi si de la celelalte formatiuni democratice din Romania

Daca vrem sa aratam PSD-ului unde ii este locul, in Opozitie, romanii sa mearga la vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, prezent vineri seara la Baia Mare, la primul sau miting electoral pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Iohannis a mai spus ca PSD-ul improasca venin, minciuni si fake news, dar isi fac singuri un deserviciu prin acest mod de a face campanie.

Klaus Iohannis, val de critici la adresa PSD: isi fac planuri pentru motiunea de cenzura. Cum sa traiasca fara conexiuni la buget?

Presedintele Klas Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, subliniind ca social-democratii continua cu minciuni si fake news. Minciuni peste minciuni despre mine, despre voi, despre aliatii nostri. Asta.

Fake news PSD: Iohannis a avut casca la conferinta Imaginile demonstreaza insa contrariul. FOTO

O noua linie de atac a pesedistilor pe Facebook unde lideri ai partidului, intre care Gabriela Firea, au distribuit un colaj foto sustinand ca presedintele Klaus Iohannis purta casca in ureche la conferinta de presa de la sediul PNL. O imagine surprinsa la fata locului demonstreaza insa contrariul, ca seful statului nu purta casca. UPDATE: Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, dupa ce Gabriela Firea l-a acuzat pe Klaus Iohannis ca a purtat o casca in timpul unei conferinte de presa, ca PSD face o campanie bazata pe fake-news si manipulare, fiind vizibil faptul ca seful statului nu purta casca, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,279 seconds )