Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis, detalii despre sedinta CSAT la care participa si premierul Dacian Ciolos

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, detalii despre sedinta CSAT la care participa si premierul Dacian Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca luni va fi data publicitatii ordinea de zi a sedintei de marti a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, afirmand ca nu sunt lucruri. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a convocat sedinta Consiliului Suprem de Aparare al Tarii, care va avea loc, marti, de la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Sedinta apare in programul oficial al premierului.

100 de ani de la intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial. Presedintele Klaus Iohannis participa la manifestarile de la Campulung Muscel

O serie de manifestari dedicate marcarii a 100 de ani de la intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial vor fi organizate vineri in tara. Presedintele Klaus Iohannis va fi la Campulung Muscel, in judetul Arges unde va participa la ceremonia depunerii unei coroane de flori la Mausoleul Eroilor de la Mateias.

Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru marti (VIDEO)

Marti, 27 septembrie, va avea loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii la Palatul Cotroceni la ora 12. Sedinta vine dupa participarea presedintelui Klaus Iohannis la summitul liderilor de stat din.

VIDEO. Presedintele Klaus Iohannis face noi precizari despre cazul Oprea: Parlamentarii inca voteaza la comanda partidului din care fac parte. Persoana implicata poate demisiona, daca vrea sa detensioneze situatia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca este foarte mahnit si revoltat ca parlamentarii inca voteaza la comanda partidului din care fac parte.

Klaus Iohannis recunoaste ca nu a simtit cutremurul din noaptea de vineri spre sambata. Guvernul trebuie sa gaseasca metode de sprijinire a celor care locuiesc in cladiri cu risc seismic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica la Sibiu ca nu a simtit seismul cu magnitudinea 5,3 produs in noaptea de vineri spre sambata, dar a marturisit ca a aflat imediat, comentand ca e bine ca nu a fost nimic grav. Seful statului a afirmat ca Guvernul trebuie sa gaseasca metode pentru a-i sprijini pe cei care locuiesc in imobile cu risc seismic ridicat, transmite News. ro.

Klaus Iohannis cere Guvernului sa gaseasca metode pentru a-i sprijini pe oameni sa isi consolideze imobilele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, duminica, la Sibiu, ca nu a simtit cutremurul de sambata dimineata, aratand ca Guvernul trebuie sa-i sprijine pe romanii care vor sa-si consolideze imobilele, potrivit Mediafax. El a indemnat Guvernul sa gaseasca metode pentru a-i ajuta concret pe romanii care vor sa-si consolideze imobilele a caror structura ar putea fi afectat de un seism de proportii.

Klaus Iohannis: Oamenii nu mai vor penali in Parlament, sunt partide care nu inteleg asta

Klaus Iohannis a declarat ca oamenii nu mai vor penali in Parlament, ca sunt partide care au inteles cat de cat sa se reformeze, dar altele nu vor sa inteleaga acest lucru si ca, daca vor sa schimbe situatia, oamenii trebuie sa participe la vot si sa.

Klaus Iohannis: Nu stiu daca se poate relua votul in Senat; Oprea are posibilitatea sa demisioneze ca sa detensioneze situatia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca nu stie daca ca exista posibilitatea procedurala de a fi reluat votul din Senat in cazul lui Gabriel Oprea, dar o solutia pentru detensionarea situatiei este demisia acestuia. Presedintele s-a aatat ingrijorat de protestele de joi, pe care le considera insa indreptatite pentru ca oamenii sunt revoltati de faptul ca parlamentarii isi permit sa protejeze pe cineva printr-un vot.

Klaus Iohannis: Sper ca la anul pe vremea asta sa va pot prezenta proiectul nostru de tara, care va descrie unde vrem sa isi gaseasca Romania locul in UE. Educatia, parte esentiala

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis vineri elevilor Colegiului National Pedagogic Carol I din Campulung Muscel judetul Arges) ca o generatie educata nu se poate construi viitorul, educatia fiind o parte esentiala a proiectului tara pe care Administratia Prezidentiala spera sa il poate prezenta anul viitor. Proiectul de tara isi propune sa descrie unde vrem sa isi gaseasca Romania locul in UE, precum si caile de a ajunge acolo.

Unde a fost surprins de cutremur Klaus Iohannis: Bine ca nu a fost nimic grav!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica la Sibiu ca nu a simtit seismul cu magnitudinea 5,3 produs in noaptea de vineri spre sambata, dar a marturisit ca a aflat imediat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )