Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis a discutat cu seful OMV Petrom despre explorarea zacamintelor de hidrocarburi din Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a discutat cu seful OMV Petrom despre explorarea zacamintelor de hidrocarburi din Marea Neagra

Presedintele Klaus Iohannis s-a intanit astazi cu o delegatie a OMV Petrom, condusa de directorul general Rainer Seele, in care s-a dezbatut inclusive subiectul zacamintelor de hidrocarburi din Marea Neagra. continuă pe Adevărul

Iohannis a discutat cu Rainer Seele despre nevoia de predictibilitate fiscala in sectorul energetic

Presedintele Klaus Iohannis a primit astazi, la Palatul Cotroceni, vizita unei delegatii OMV Petrom, condusa de directorul general Rainer Seele, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis: Independenta si securitatea energetica, obiective esentiale pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a primit marti, la Palatul Cotroceni, o delegatie OMV - Petrom condusa de director general al OMV Group, Rainer Seele. Seful statului a subliniat, in cadrul intalnirii, ca independenta si securitatea energetica pentru Romania sunt obiectivele sale esentiale, intr-un context european al unei piete integrate, bazate pe liber acces, concurenta si competitivitate, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Klaus Iohannis, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Ciudat. Are loc din cauza campaniei electorale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti un scurt comentariu despre autodenuntul deputatului Sebastian Ghita la Parchetul General. Seful statului a declarat ca autodenuntul este facut din cauza campaniei.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Bridaga 2 Infanterie Rovine va prelua rolul de brigada multinationala NATO. isi are sediul in Craiova si acolo va functiona (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti o conferinta de presa in cadrul careia a prezentat concluziile sedintei Consiliului Superem de Aparare a Tarii. Seful statului a anuntat, printre.

Klaus Iohannis recunoaste ca nu a simtit cutremurul din noaptea de vineri spre sambata. Guvernul trebuie sa gaseasca metode de sprijinire a celor care locuiesc in cladiri cu risc seismic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica la Sibiu ca nu a simtit seismul cu magnitudinea 5,3 produs in noaptea de vineri spre sambata, dar a marturisit ca a aflat imediat, comentand ca e bine ca nu a fost nimic grav. Seful statului a afirmat ca Guvernul trebuie sa gaseasca metode pentru a-i sprijini pe cei care locuiesc in imobile cu risc seismic ridicat, transmite News. ro.

Klaus Iohannis, despre scandalul echipamentelor contrafacute:Este revoltator. Responsabilii, de toata jena!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca responsabilii pentru starea foarte proasta a echipamentelor sportivilor de la ultima editie a Jocurilor Olimpice sunt de toata jena.

Ion Cristoiu: Regizorii miscarii spontane l-au tras pe sfoara pe Klaus Iohannis. Declaratia presedintelui a fost scrisa pe baza unei fagaduieli desarte

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni de pe blogul sau despre cum Klaus Iohannis a fost pacalit cu privire la grandoarea manifestatiei asa zisa spontana, organizata pentru a.

Sportivii olimpici si paralimpici care au participat la Rio, decorati de presedintele Klaus Iohannis. INCIDENT in timpul ceremoniei: o sportiva a lesinat (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe sportivii olimpici si paralimpici care au participat la Olimpiada de la Rio. Se pare ca cea care a propus aceasta festivitate a fost ministrul Tineretului si Sportului,.

Klaus Iohannis, precizari dupa reuniunea CSAT: O eventuala unire cu Republica Moldova se va discuta in strategia nationala

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de marti, de la Palatul Cotroceni, s-a incheiat, iar presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, pe tema concluziilor reuniunii, in care au fost discutate subiecte precum sistemul de sanatate si migratia.

Klaus Iohannis, la finalul sedintei CSAT: Ni s-a prezentat abordarea fata de problema infectiilor nosocomiale. Ministrul Sanatatii ne-a informat ca s-au facut pasi importanti in zona clarificarii legislative

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca in cadrul sedintei de marti a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a primit o informare referitoare la sistemul de sanatate publica. Am avut o.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )