Libnet.ro
UNICEF

00:06

Klaus Iohannis, despre scandalul echipamentelor contrafacute:Este revoltator. Responsabilii, de toata jena!

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, despre scandalul echipamentelor contrafacute:Este revoltator. Responsabilii, de toata jena!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca responsabilii pentru starea foarte proasta a echipamentelor sportivilor de la ultima editie a Jocurilor Olimpice sunt de toata jena. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre scandalul echipamentelor purtate de sportivi la Olimpiada de la Rio: Este revoltator asa ceva; responsabilii sunt de toata jena

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca responsabilii pentru starea foarte proasta a echipamentelor sportivilor de la Olimpiada de la Rio sunt de toata jena, iar gestul de a trimite reprezentanti ai Romaniei la competetii in astfel de conditii este revoltator si incalificabil, pentru ca si-au batut joc de munca olimpicilor.

Iohannis, despre scandalul Ghita-Kovesi: Este campanie

Presedintele Klaus Iohannis a spus marti, despre subiectul Ghita-Kovesi, ca este o campanie. Astfel, seful statului subsumeaza autodenuntul lui Sebastian Ghita campaniei electorale, ceea ce inseamna.

Klaus Iohannis, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Ciudat. Are loc din cauza campaniei electorale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti un scurt comentariu despre autodenuntul deputatului Sebastian Ghita la Parchetul General. Seful statului a declarat ca autodenuntul este facut din cauza campaniei.

Klaus Iohannis, concluzii dupa sedinta CSAT. Este nevoie de o relatie imbunatatita cu Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii la Palatul Cotroceni, dupa sedinta CSAT de marti, prezentand principalele concluzii dupa dezbaterea temelor aflate pe ordinea de zi. CSAT a.

Iohannis despre autodenuntul lui Ghita: Ciudat; cei insarcinati cu aceste chestiuni sa-si faca treaba

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca autodenuntul deputatului Sebastian Ghita referitor la lucrarea de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este ciudat.

Klaus Iohannis a discutat cu seful OMV Petrom despre explorarea zacamintelor de hidrocarburi din Marea Neagra

Presedintele Klaus Iohannis s-a intanit astazi cu o delegatie a OMV Petrom, condusa de directorul general Rainer Seele, in care s-a dezbatut inclusive subiectul zacamintelor de hidrocarburi din Marea Neagra.

Ion Cristoiu: Regizorii miscarii spontane l-au tras pe sfoara pe Klaus Iohannis. Declaratia presedintelui a fost scrisa pe baza unei fagaduieli desarte

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni de pe blogul sau despre cum Klaus Iohannis a fost pacalit cu privire la grandoarea manifestatiei asa zisa spontana, organizata pentru a.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a moartii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a mortii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Iohannis, despre demisia lui MRU de la SIE: Am lucrat foarte bine cu Ungureanu. Are o situatie medicala. Voi face o propunere dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a explicat ca demisia lui Mihai Razvan Ungureanu din fruntea SIE nu survine ca urmare a unor disensiuni, ci a unor probleme medicale, care l-au impiedicat inclusiv sa vina la Cotroceni.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )