Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis: Independenta si securitatea energetica, obiective esentiale pentru Romania

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Independenta si securitatea energetica, obiective esentiale pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a primit marti, la Palatul Cotroceni, o delegatie OMV - Petrom condusa de director general al OMV Group, Rainer Seele. Seful statului a subliniat, in cadrul intalnirii, ca independenta si securitatea energetica pentru Romania sunt obiectivele sale esentiale, intr-un context european al unei piete integrate, bazate pe liber acces, concurenta si competitivitate, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Domnule Presedinte, opriti-va!

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca se foloseste de strada pentru a-si atinge scopurile politice, cel mai recent exemplu in acest sens fiind cel al mortii politistului.

Klaus Iohannis cere Guvernului sa gaseasca metode pentru a-i sprijini pe oameni sa isi consolideze imobilele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, duminica, la Sibiu, ca nu a simtit cutremurul de sambata dimineata, aratand ca Guvernul trebuie sa-i sprijine pe romanii care vor sa-si consolideze imobilele, potrivit Mediafax. El a indemnat Guvernul sa gaseasca metode pentru a-i ajuta concret pe romanii care vor sa-si consolideze imobilele a caror structura ar putea fi afectat de un seism de proportii.

Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru marti (VIDEO)

Marti, 27 septembrie, va avea loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii la Palatul Cotroceni la ora 12. Sedinta vine dupa participarea presedintelui Klaus Iohannis la summitul liderilor de stat din.

Klaus Iohannis, despre scandalul echipamentelor contrafacute:Este revoltator. Responsabilii, de toata jena!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca responsabilii pentru starea foarte proasta a echipamentelor sportivilor de la ultima editie a Jocurilor Olimpice sunt de toata jena.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a moartii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a mortii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Klaus Iohannis: Voi face o propunere pentru sefia SIE noului Parlament, dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca nu s-a gandit deocamdata la numirea unui nou director al Serviciului de Informatii Externe SIE), dupa demisia lui Mihai Razvan Ungureanu, si ca va veni cu o propunere in acest sens dupa alegeri, pe care o va adresa noului Parlament.

Ion Cristoiu: Regizorii miscarii spontane l-au tras pe sfoara pe Klaus Iohannis. Declaratia presedintelui a fost scrisa pe baza unei fagaduieli desarte

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni de pe blogul sau despre cum Klaus Iohannis a fost pacalit cu privire la grandoarea manifestatiei asa zisa spontana, organizata pentru a.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru militarii romani raniti in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat duminica solidaritatea cu militarii romani raniti in Afganistan, carora le-a transmis sanatate si recuperare grabnica. Am aflat cu.

Klaus Iohannis recunoaste ca nu a simtit cutremurul din noaptea de vineri spre sambata. Guvernul trebuie sa gaseasca metode de sprijinire a celor care locuiesc in cladiri cu risc seismic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica la Sibiu ca nu a simtit seismul cu magnitudinea 5,3 produs in noaptea de vineri spre sambata, dar a marturisit ca a aflat imediat, comentand ca e bine ca nu a fost nimic grav. Seful statului a afirmat ca Guvernul trebuie sa gaseasca metode pentru a-i sprijini pe cei care locuiesc in imobile cu risc seismic ridicat, transmite News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )