Libnet.ro
UNICEF

14:00

Klaus Iohannis, la finalul sedintei CSAT: Ni s-a prezentat abordarea fata de problema infectiilor nosocomiale. Ministrul Sanatatii ne-a informat ca s-au facut pasi importanti in zona clarificarii legislative

B1 B1,
Klaus Iohannis, la finalul sedintei CSAT: Ni s-a prezentat abordarea fata de problema infectiilor nosocomiale. Ministrul Sanatatii ne-a informat ca s-au facut pasi importanti in zona clarificarii legislative

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca in cadrul sedintei de marti a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a primit o informare referitoare la sistemul de sanatate publica. Am avut o. continuă pe B1

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Bridaga 2 Infanterie Rovine va prelua rolul de brigada multinationala NATO. isi are sediul in Craiova si acolo va functiona (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti o conferinta de presa in cadrul careia a prezentat concluziile sedintei Consiliului Superem de Aparare a Tarii. Seful statului a anuntat, printre.

Klaus Iohannis: Trebuie sa protejam infrastructura cibernetica la toate institutiile publice. Imaginati-va ce s-ar intampla daca ar fi un atac cibernetic asupra unui sistem de distributie a apei dintr-un oras

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, ca a existat o discutie cu privire la nivelul de securitate cibernetica la nivelul institutiilor.

Klaus Iohannis, concluzii dupa sedinta CSAT. Este nevoie de o relatie imbunatatita cu Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii la Palatul Cotroceni, dupa sedinta CSAT de marti, prezentand principalele concluzii dupa dezbaterea temelor aflate pe ordinea de zi. CSAT a.

Klaus Iohannis, precizari dupa reuniunea CSAT: O eventuala unire cu Republica Moldova se va discuta in strategia nationala

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de marti, de la Palatul Cotroceni, s-a incheiat, iar presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, pe tema concluziilor reuniunii, in care au fost discutate subiecte precum sistemul de sanatate si migratia.

Klaus Iohannis, despre scandalul echipamentelor contrafacute:Este revoltator. Responsabilii, de toata jena!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca responsabilii pentru starea foarte proasta a echipamentelor sportivilor de la ultima editie a Jocurilor Olimpice sunt de toata jena.

Klaus Iohannis, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Ciudat. Are loc din cauza campaniei electorale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti un scurt comentariu despre autodenuntul deputatului Sebastian Ghita la Parchetul General. Seful statului a declarat ca autodenuntul este facut din cauza campaniei.

Sportivii olimpici si paralimpici care au participat la Rio, decorati de presedintele Klaus Iohannis. INCIDENT in timpul ceremoniei: o sportiva a lesinat (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe sportivii olimpici si paralimpici care au participat la Olimpiada de la Rio. Se pare ca cea care a propus aceasta festivitate a fost ministrul Tineretului si Sportului,.

Klaus Iohannis a discutat cu seful OMV Petrom despre explorarea zacamintelor de hidrocarburi din Marea Neagra

Presedintele Klaus Iohannis s-a intanit astazi cu o delegatie a OMV Petrom, condusa de directorul general Rainer Seele, in care s-a dezbatut inclusive subiectul zacamintelor de hidrocarburi din Marea Neagra.

Klaus Iohannis: Independenta si securitatea energetica, obiective esentiale pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a primit marti, la Palatul Cotroceni, o delegatie OMV - Petrom condusa de director general al OMV Group, Rainer Seele. Seful statului a subliniat, in cadrul intalnirii, ca independenta si securitatea energetica pentru Romania sunt obiectivele sale esentiale, intr-un context european al unei piete integrate, bazate pe liber acces, concurenta si competitivitate, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a mortii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )