Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohannis, Hitler pe Facebook. Cine e in spatele pozei care a bagat frica in romani

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, Hitler pe Facebook. Cine e in spatele pozei care a bagat frica in romani

In mediul online a fost postata o fotografie cu presedintele Klaus Iohannis in postura lui Hitler. Partidul National Liberal a cerut excluderea fostului viceprimar al Capitalei din PSD. Cine e in spatele pozei care a bagat frica in romani Vineri, fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Badulescu a postat o fotografie pe Facebook in care presedintele . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis: Ne punem sperantele in cercetatorii care cauta un vaccin eficient (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat joi, in cadrul unei vizite la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice si Izotopice ICSI) de la Ramnicu Valcea, ca ne punem sp.

Noua pensie aparuta in Romania. Cine va beneficia de legea semnata de Klaus Iohannis

In Romania a aparut de curand un nou tip de pensie, dar care nu este suficient de cunoscuta printre angajati, iar mai ales printre angajatori. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus pentru Capital. ro, a anuntat ca va stimula acest tip de economisire pentru pensie, incepand cu anul 2021, iar asta inseamna ca tot mai multi .

Klaus Iohannis si partenerii sai de antrenament, care vorbesc ce citesc

Marti, l-au tradat secundele de tacere, gesticulatia mainilor, apoi observatia obraznica era vorba de o intrebare. Dan Tapalaga l-a pus in dificultate si l-a enervat pe Klaus Iohannis, la fel Alina Manolache si Sebastian Zachmann, ceea ce liderii opozitiei nu au fost capabili sa faca in 2020.

Klaus Iohannis il contrazice pe Nelu Tataru. Cine este vinovat pentru tragedia de la Neamt: Este o afirmatie un pic nerumegata (VIDEO)

Dupa tragedia de la Piatra Neamt, Klaus Iohannis a atacat PSDin cadrul conferintei de presa de marti, 17 noiembrie, formatiune politica despre care oficialul de la Cotrocenispune ca este vinovatul mo.

Klaus Iohannis il contrazice pe Nelu Tataru. Cine este vinovat pentru tragedia de la Neamt: Este o afirmatie un pic nerumegata (VIDEO)

Dupa tragedia de la Piatra Neamt, Klaus Iohannis a atacat PSDin cadrul conferintei de presa de marti, 17 noiembrie, formatiune politica despre care oficialul de la Cotrocenispune ca este vinovatul mo.

Ludovic Orban, declaratie suspecta pentru Klaus Iohannis pe retelele sociale

Ludovic Orban a insistat pe mai multe retele sociale cu o postare putin ciudata, in care apara institutia prezidentiala si pare ca incearca sa ii salveze presedintelui Klaus Iohannis imaginea.

Klaus Iohannis, reactie de ultima ora. Ce noi masuri ia in Romania

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora cu noi masuri care se iau in Romania. Klaus Iohannis a chemat medici si specialisti la Cotroceni, pentru a lua in discutie situatia echipamentelor medicale si modul de intretinere a acestora in spitale, in aceasta perioada. Klaus Iohannis a convocate expertii in sanatate la Cotroceni. Ce au discutat Presedintele .

Ludovic Orban: Vom continua sa aparam Institutia Presedintelui si nu-l vom implica pe Klaus Iohannis in disputa partidelor politice Presedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca presedintele Klaus Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume, intr-o perioada in care altii faceau tot posibilul pentru a ne duce la periferia lumii ci.

S-au aflat primii romani care vor fi vaccinati. Klaus Iohannis a facut anuntul radical

Marti, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut precizari importante cu privire la campania de vaccinare impotriva COVID-19. Romania trebuie sa fie pregatita. Care vor fi primii romani vaccinati impotriva COVID-19 Marti seara, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca saptamana viitoare va fi facuta publica strategia .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )