Libnet.ro
UNICEF

21:45

Klaus Iohannis il contrazice pe Nelu Tataru. Cine este vinovat pentru tragedia de la Neamt: Este o afirmatie un pic nerumegata (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis il contrazice pe Nelu Tataru. Cine este vinovat pentru tragedia de la Neamt: Este o afirmatie un pic nerumegata (VIDEO)

Dupa tragedia de la Piatra Neamt, Klaus Iohannis a atacat PSDin cadrul conferintei de presa de marti, 17 noiembrie, formatiune politica despre care oficialul de la Cotrocenispune ca este vinovatul mo. continuă pe B1

Klaus Iohannis il contrazice pe Nelu Tataru. Cine este vinovat pentru tragedia de la Neamt: Este o afirmatie un pic nerumegata (VIDEO)

Dupa tragedia de la Piatra Neamt, Klaus Iohannis a atacat PSDin cadrul conferintei de presa de marti, 17 noiembrie, formatiune politica despre care oficialul de la Cotrocenispune ca este vinovatul mo.

Klaus Iohannis, despre afirmatia lui Tataru: O afirmatie un pic nerumegata.Sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a calificat marti drept un pic nerumegata afirmatia ministrului Sanatatii Nelu Tataru privind vinovatia colectiva pentru situatia sistemului medical: Presedintele a declarat ca nu toti suntem de vina, ci sunt de vina cei care au guvernat mai multi din ultimii 30 de ani, marele PSD.

Iohannis: Declaratia lui Tataru ca toti suntem vinovati de tragedia de la Piatra Neamt, o afirmatie nerumegata

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca declaratia lui Nelu Tataru, care a spus sambata dupa producerea incendiului de la Piatra Neamt ca toti suntem vinovati, este un pic nerumegata.

Nelu Tataru, intrebat daca se simte vinovat, ca ministru al Sanatatii: Suntem toti vinovati

Ministrul Nelu Tataru a fost intrebat de jurnalisti daca se simte vinovat pentru incendiul catastrof.

Nelu Tataru, declaratia zilei dupa tragedia de la Piatra Neamt: Toti suntem vinovati pentru situatia medicala din ultimii 30 de ani!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost intrebat, sambata, la daca se simte in vreun fel vinovat, ca ministru al Sanatatii, pentru tragedia de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt, unde s-a produs un incendiu in urma caruia 10 pacienti au murit si alte 6 persoane au fost ranite.

Nelu Tataru, informatii de ultima ora despre medicul erou de la Piatra Neamt: Este in stare grava si are un test pozitiv de COVID-19

Nelu Tataru a venit cu informatii proaspete in cursul serii de luni, iar din pacate, vestile nu sunt foarte bune. Medicul Catalin Denciu a suferit arsuri pe 75% din suprafata corpului, iar acum se afla pe dializa la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles. Medicul de la Piatra Neamt a fost testat pozitiv cu COVID-19 .

NELU TATARU: Medicul transferat in Belgia este stabil in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a informat, astazi, ca, in prezent, este stabila starea medicului care a suferit arsuri in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt si care a fost transferat in Belgia.

Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de romani, dupa incendiu de la Piatra Neamt

Intrebat luni daca s-a gandit sa demisioneze din functia de ministru al Sanatatii in urma evenimentelor de la Piatra Neamt, Nelu Tataru a spus ca se gandeste la aceasta optiune, adaugand ca decizia sa este de a continua reforma sistemului medical. Ministrul Nelu Tataru, declaratii dupa incendiul de la Piatra Neamt. Ce a spus despre .

Nelu Tataru, despre medicul erou de la Neamt: Este stabil in acest moment S-a efectuat si o procedura de dializa (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a oferit noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care a suferit arsuri in tragedia de la Piatra Neamt si care a fost ulterior transferat in Belgia pentru tr.

Nelu Tataru: Am spus ca 80% din managerii de spitale ar trebui schimbati. imi mentin aceeasi parere

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca 80% dintre managerii de spitale din Romania ar trebui sa fie schimbati, iar coordonarea unitatilor medicale ar trebui sa treaca in sarcina.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2346 seconds )