Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis, iesire neasteptata pe Facebook. Ce a postat seful statului, marti dupa-amiaza

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, iesire neasteptata pe Facebook. Ce a postat seful statului, marti dupa-amiaza

Presedintele Klaus Iohannis a publicat, marti dupa-amiaza, una dintre ideile pe care le sustinuse cu cateva ore inainte, in conferinta pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni. Potrivit sefului statului,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, decret important privind DIICOT. Ce a decis seful statului dupa anuntul CCR

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat luni, trei decrete importante, ce au legatura cu DIICOT, Ministerul Economiei si romanii din Ucraina. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de.

Klaus Iohannis, decret important privind DIICOT. Ce A DECIS seful statului dupa anuntul CCR

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat luni, trei decrete importante, ce au legatura cu DIICOT, Ministerul Economiei si romanii din Ucraina. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de.

Tudorel Toader: Ce spune Klaus Iohannis nu face parte din Biblie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat marti, in legatura cu declaratiile presedintelui Klaus Iohannis privind decizia CCR ce vizeaza revocarea Laurei Codruta Kovesi, ca ceea ce spune seful statului n.

Klaus Iohannis, despre o posibila suspendare a sa: Nu imi e teama. Nu sunt preocupat de asta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti, scenariile lansate din partea PSD cu privire la suspendarea sa, daca nu o va revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Seful statului a spus ca nu il preocupa.

Documentul care arata ce va face Klaus Iohannis. Ce spune seful Comisiei de la Venetia

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei un document care arata ce urmeaza sa faca presedintele Klaus Iohannis, in contextul revocarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Jurnalista Sorina.

Klaus Iohannis: O decizie a CCR nu poate fi discutata prin referendum (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca o decizie a CCR nu poate fi discutata prin referendum, ci, prin referendum, pot fi discutate problemele din punct de vedere al constructiei statului. Este, sigur, o discutie care se p.

Klaus Iohannis, declaratii dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA: Voi actiona pentru ca procurorii sa ramana independenti. Nu ma tem de suspendare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu se pronunta in privinta revocarii sefei DNA decat dupa ce va primi motivarea CCR pe care o va citi cu foarte mare atentie pentru a gasi o solutie. Acesta a precizat ca va lua in calcul respectarea statului de drept din Romania si intarirea acestuia prin respectarea Constitutiei.

Militarii britanici dislocati in Romania, vizitati de seful Statului Major al Fortelor Aeriene Regale

Militarii britanici dislocati in Romania au fost vizitati, in prima zi a lunii iunie, de seful Statului major al Fortelor Regale.

Lovitura pentru Klaus Iohannis! DNA i-a facut dosar penal

Loviturahalucinatapentru Klaus Iohannis chiar inainte de decizia pe care trebuie sao ia in cazul lui Kovesi. DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Klaus Iohannis si a lui Carmen Iohannis in.

Plangere penala depusa pe numele lui Klaus Iohannis si a sotiei sale: DNA a declinat-o catre Parchetul Alba

O plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, a sotiei sale Carmen Iohannis si a notarul Radu Bucsa a fost depusa de catre reprezentantii Luju. ro la DNA. Procurorii anticoruptie, insa, au.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )