Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a incalcat Constitutia. Drumul spre lucrul bine facut, pavat cu false negocieri

B1 B1,
Klaus Iohannis a incalcat Constitutia. Drumul spre lucrul bine facut, pavat cu false negocieri

In baza carui articol din Constitutie a convocat presedintele Klaus Iohannis consultarile de la Cotroceni? Este intrebarea la care jurnalistul Dan Andronic a incercat, fara succes, sa raspunda. Nu exista in. continuă pe B1

Klaus Iohannis, atractie turistica: Drumul Presedintelui, ultima tendinta in materie de turism la Sibiu

Popularitatea presedintelui Klaus Iohannis este exploatata de comerciantii romani si proprietarii de pensiuni din Ardeal. Dupa ce in meniurile restaurantelor din Sibiu au aparut noi preparate ca pizza Iohannis,.

Klaus Iohannis dupa consultarile de la Cotroceni: Exista acord ca pana la jumatatea lunii mai sa fie adoptate si trimise spre promulgare legea alegerilor locale si a finantarii partidelor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni dupa consultarile cu partidele parlamentare, ca exista acord pentru adoptarea si trimiterea spre promulgare a legii alegerilor locale si a legii finantarii partidelor pana la jumatatea lunii mai. In ceea ce priveste legea finantarii partidelor, seful statului a subliniat ca nu promulg legi care incalca principii constitutionale sau lacune juridice. Lucrul bine facut incepe cu legislatia bine facuta. Stim foarte bine ca in ultimii 25 de ani legislatia prost facuta a dus la stagnare si ineficienta. Iohannis a vorbit si despre votul pentru diaspora, precizand ca nu mi-am ascuns preocupare fata de intarzierea dezbaterii.

Klaus Iohannis: Ma bucur sa constat ca intram in normalitate. Ne aflam pe drumul cel bun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, dupa consultarile cu partidele si formatiunile politice reprezentate in Parlament, ca se bucura sa constate ca incet, dar sigur, intram in normalitate. Cred ca este.

Klaus Iohannis, dupa consultarile de la Cotroceni: Suntem pe drumul cel bun. Astept ca stadiul declarativ privind votul prin corespondenta sa fie depasit. O sa urmaresc aceasta speta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca in urma consultarilor de la Cotroceni partidele au ajuns la un acord privind legea finantarii partidelor, alegerilor locale, dar si chestiunea privind votul pentru.

Klaus Iohannis: Nu este oportuna scoaterea procurorilor din categoria magistratilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca Nu este oportuna scoaterea procurorilor din categoria magistratilor. Iohannis a dat acest raspuns la intrebarea unui ziarist care a mentionat o declaratie de astazi a premierului Ponta.

Klaus Iohannis va face o vizita oficiala in Italia pe 27 aprilie

Presedintele Klaus Iohannis va merge, pe 27 aprilie, intr-o vizita oficiala in Italia, unde exista cea mai mare comunitate de romani din afara granitelor Romaniei, pe agenda aflandu-se convorbiri cu omologul sau italian si cu premierul, dar si o intalnire cu romani stabiliti acolo. Surse politice au declarat, sambata, pentru Mediafax, ca presedintele Klaus Iohannis se va afla, pe 27 aprilie, la Roma, la invitatia presedintelui Italiei, Sergio Mattarella.

Ce spune Klaus Iohannis despre legea pensiilor speciale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa consultarile cu partidele parlamentare, despre initiativa privind pensiile speciale ale parlamentarilor, ca ar trebui sa ne punem intrebarea daca pensiile speciale ca si forma ar trebui sa existe, precizand ca subiectul trebuie clarificat de legislativ, relateaza Mediafax.

Ce spune Klaus Iohannis despre schimbarea statutului procurorilor

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, luni, ca nu este oportuna scoaterea procurorilor din categoria magistratilor, dupa ce a fost intrebat despre declaratiile premierului Victor Ponta care a subliniat ca dupa o discutie informala su seful statului s-ar putea ridica probelma eliminarii procurorilor din categoria magistratilor.

Klaus Iohannis: Nu promulg legi care incalca principii constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, ca in urma consultarilor cu partidele exista un acord pe trei mari chestiuni: legea alegerilor locale, legea finantarii partidelor si a campaniilor electorale, legislatia pentru alegerile parlamentare si votul pentru diaspora.

Klaus Iohannis a felicitat-o pe Andreea Munteanu pentru aurul de la Campionatele Europene

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis, luni, o scrisoare gimnastei Andreea Munteanu, in care i-a transmis felicitari pentru medalia de aur obtinuta la Campionatele Europene de la Montpellier, aratand ca victoria sa confirma faptul ca munca, ambitia si determinarea reprezinta secretele reusitei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )