Libnet.ro
UNICEF

19:31

Klaus Iohannis dupa consultarile de la Cotroceni: Exista acord ca pana la jumatatea lunii mai sa fie adoptate si trimise spre promulgare legea alegerilor locale si a finantarii partidelor

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis dupa consultarile de la Cotroceni: Exista acord ca pana la jumatatea lunii mai sa fie adoptate si trimise spre promulgare legea alegerilor locale si a finantarii partidelor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni dupa consultarile cu partidele parlamentare, ca exista acord pentru adoptarea si trimiterea spre promulgare a legii alegerilor locale si a legii finantarii partidelor pana la jumatatea lunii mai. In ceea ce priveste legea finantarii partidelor, seful statului a subliniat ca nu promulg legi care incalca principii constitutionale sau lacune juridice. Lucrul bine facut incepe cu legislatia bine facuta. Stim foarte bine ca in ultimii 25 de ani legislatia prost facuta a dus la stagnare si ineficienta. Iohannis a vorbit si despre votul pentru diaspora, precizand ca nu mi-am ascuns preocupare fata de intarzierea dezbaterii. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, dupa consultarile de la Cotroceni: Suntem pe drumul cel bun. Astept ca stadiul declarativ privind votul prin corespondenta sa fie depasit. O sa urmaresc aceasta speta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca in urma consultarilor de la Cotroceni partidele au ajuns la un acord privind legea finantarii partidelor, alegerilor locale, dar si chestiunea privind votul pentru.

Klaus Iohannis, dupa vizita la sediul TNB: Este o bijuterie, nu numai pentru Bucuresti ci pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, sediul Teatrului National I. Caragiale, care si-a finallizat lucrarile de reconditionare, seful statului afirmand ca este o realizare deosebit de frumoasa si o bijuterie nu numai pentru.

VIDEO Ludovic Orban, dupa consultarile de la Cotroceni: Sustinem ca exprimarea votului asupra cererilor inaintate de Justitie sa se faca prin vot deschis

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni, dupa consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca in ceea ce priveste subiectul cererilor trimise in Parlament de ministrul Justitiei sau de procurorul general prin care se cere arestarea preventiva, inceperea urmaririi penale etc pentru senatori si deputati, PNL sustine ca exprimarea votului din plen sa se faca prin vot deschis.

Iohannis, dupa consultari cu partidele: Vom face o altfel de politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa finalizarea consultarilor cu partidele, de la Palatul Cotroceni, ca incet, dar sigur, cu acest tip de consultari, se intra in normalitate, fiind un nou pas spre o altfel de politica, a.

Victor Ponta, dupa consultarile PSD cu seful statului: Vrem adoptarea legii finantarii partidelor. Este nevoie de mai multa transparenta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul consultarilor avute de PSD cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, ca formatiunea pe care o conduce este de acord cu adoptarea legii finantarii.

Liderii PNL, dupa consultarile de la Cotroceni: Sustinem votul deschis, la vedere, in cazul solicitarilor privind palamentarii penali

Liberalii cer simplificarea votului in Parlament in ceea ce priveste alesii penali. Anuntul a fost facuta de prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban, la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, la.

Klaus Iohannis a incalcat Constitutia. Drumul spre lucrul bine facut, pavat cu false negocieri

In baza carui articol din Constitutie a convocat presedintele Klaus Iohannis consultarile de la Cotroceni? Este intrebarea la care jurnalistul Dan Andronic a incercat, fara succes, sa raspunda. Nu exista in.

Klaus Iohannis incepe, luni, consultarile cu partidele la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va incepe, luni, la Palatul Cotroceni, a treia serie de consultari cu partidele pe tema reformei electorale si a stadiului acestui pachet de legi in Parlament, blocarea cererilor justitiei de catre Legislativ si votul pentru diaspora, potrivit Mediafax.

Vasile Blaga, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni: in ceea ce priveste legea privind votul in diaspora, suntem adeptii votului alternativ

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat luni, la finalul consultarilor avute de PNL cu presedintele Klaus Iohannis, ca in cursul acestei saptamani Senatul poate adopta legea finantarii partidelor si pe cea.

Vasile Blaga, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni: in ceea ce priveste legea privind votul in diaspora, suntem adeptii votului alternativ (VIDEO)

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat luni, la finalul consultarilor avute de PNL cu presedintele Klaus Iohannis, ca in cursul acestei saptamani Senatul poate adopta legea finantarii partidelor si pe cea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )