Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce spune Klaus Iohannis despre schimbarea statutului procurorilor

România Liberă România Liberă,
Ce spune Klaus Iohannis despre schimbarea statutului procurorilor

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, luni, ca nu este oportuna scoaterea procurorilor din categoria magistratilor, dupa ce a fost intrebat despre declaratiile premierului Victor Ponta care a subliniat ca dupa o discutie informala su seful statului s-ar putea ridica probelma eliminarii procurorilor din categoria magistratilor. continuă pe România Liberă

Ce spune Klaus Iohannis despre legea pensiilor speciale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa consultarile cu partidele parlamentare, despre initiativa privind pensiile speciale ale parlamentarilor, ca ar trebui sa ne punem intrebarea daca pensiile speciale ca si forma ar trebui sa existe, precizand ca subiectul trebuie clarificat de legislativ, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis: Nu este oportuna scoaterea procurorilor din categoria magistratilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca Nu este oportuna scoaterea procurorilor din categoria magistratilor. Iohannis a dat acest raspuns la intrebarea unui ziarist care a mentionat o declaratie de astazi a premierului Ponta.

Cartea lui Klaus Iohannis starneste controverse

Cartea Pas cu Pas, semnata de presedintele Klaus Iohannis, ar fi fost montata131; de ca131;tre colectivul redactional al revistei Observatorul Cultural si are la baza un colaj de interviuri acordate de ca131;tre fostul primar al Sibiului, a declarat poetul Radu Vancu, in cadrul unei emisiuni televizate, infrmeaza Hotnews.

Ce spune Iohannis despre pensiile speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit astazi despre pensiile speciale si a spus ca ar trebui sa ne gandim daca pensiile speciale ca si forma trebuie sa existe. Acesta a precizat ca subiectul trebuie.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la TNB: Este o realizare exceptionala, mult asteptata si onoreaza pe deplin traditia stralucita a teatrului romanesc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a scris pe pagina personala de Facebook despre vizita pe care a avut-o la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti pe 16 aprilie, cu doua zile inainte de redeschidea.

Consultari la Cotroceni: Klaus Iohannis discuta cu partidele despre legislatia electorala si procedurile de incuviintare a cererilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis are luni la Palatul Cotroceni consultari cu partidele si formatiunile politice reprezentate in Parlamentul, pe teme precum stadiul legislatiei electorale, inclusiv cel al reglementarilor necesare asigurarii dreptului de vot al romanilor care traiesc in afara granitelor si procedurile parlamentare de incuviintare a cererilor de urmarire penala, retinere, arestare sau perchezitie a membrilor Parlamentului.

Klaus Iohannis dupa consultarile de la Cotroceni: Exista acord ca pana la jumatatea lunii mai sa fie adoptate si trimise spre promulgare legea alegerilor locale si a finantarii partidelor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni dupa consultarile cu partidele parlamentare, ca exista acord pentru adoptarea si trimiterea spre promulgare a legii alegerilor locale si a legii finantarii partidelor pana la jumatatea lunii mai. In ceea ce priveste legea finantarii partidelor, seful statului a subliniat ca nu promulg legi care incalca principii constitutionale sau lacune juridice. Lucrul bine facut incepe cu legislatia bine facuta. Stim foarte bine ca in ultimii 25 de ani legislatia prost facuta a dus la stagnare si ineficienta. Iohannis a vorbit si despre votul pentru diaspora, precizand ca nu mi-am ascuns preocupare fata de intarzierea dezbaterii.

Iohannis, despre afirmatia lui Ponta: A spus-o sub forma de gluma

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, in cadrul unei conferinte de presa, despre rezultatul consultarilor de la Cotroceni. Seful statului a fost intrebat cum comenteaza afirmatia lui Victor Ponta.

Iohannis, despre pensiile speciale: Ar trebui sa ne gandim daca trebuie sa existe ca si forma

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca ar trebui analizat daca pensiile speciale ca si forma ar trebui sa existe, aratand ca un asemenea subiect trebuie clarificat de cei care sunt alesi sa o faca.

ORA 19:00. Presedintele Klaus Iohannis face declaratii dupa consultarile cu partidele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie la ora 19:00 dupa consultarile cu cu partidele si formatiunile politice reprezentate in Parlament, se arata intr-un comunicat al Admnistratiei Prezidentiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )