Libnet.ro
UNICEF

20:46

Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa mearga la vot

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa mearga la vot

Presedintele Klaus Iohannis ii invita pe romani sa mearga duminica la vot si le recomanda sa aleaga oamenii potriviti. continuă pe România Liberă

Iohannis: Dragi romani, va invit sa mergeti la vot duminica! Chibzuiti bine!

In ultima de zi de campanie electorala, presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat pe romani sa mearga duminica la urne. Alegerile locale vor avea loc intr-un singur tur de scrutin, deci candidatul care obtine cel mai mare numar de voturi va obtine mandatul de primar, indiferent de prezenta la urne.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, pentru romani: Chibzuiti bine, alegeti oamenii potriviti!

Presedintele Klaus Iohannis a publicat, pe pagina de Facebook, un mesaj video, in care face apel la romani sa iasa la vot, duminica. Dragi romani, eu voi merge la vot duminica, cu.

Victor Ponta, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: Sa ne rugam la Dumnezeu sa nu ne atace Rusia in weekend

Victor Ponta a reactionat pe Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a raspuns lui Vladimir Putin, privind instalatia militara de la Deveselu. Hai ca dupa 5 zile a ajuns si Iohannis la servici si .

Klaus Iohannis critica voalat Comisia Europeana, dupa ce Bruxelles-ul a acuzat Polonia ca a incalcat statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis se intreaba cat de oportuna a fost pozitia Comisiei Europene CE) de a avertiza Polonia pentru nerespectarea statului de drept, in contextul in care, peste numai o luna, Varsovia va gazdui summitul NATO. Este a doua pozitie negativa a Cotroceniului fata de liderii UE, dupa ce, ieri, consilierul prezidential Leonard Orban a taxat decizia presedintelui CE Jean Cluade Juncker de a vizita Ruisia.

Klaus Iohannis, o noua reactie negativa fata de Bruxelles: Ridica semne de intrebare oportunitatea momentului ales de CE pe Opinia privind statul de drept in Polonia

Presedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o noua reactie negativa la adresa oficialilor de la Bruxelles. Seful statului este de parere ca momentul ales de Comisia Europeana a de critica Polonia cu privire la st.

Klaus Iohannis, reactie dupa moartea lui Dan Ioan Niculescu. A fost un om frumos si o minte sclipitoare

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe Facebook, dupa aflarea vestii privind disparitia lui Dan Ioan Niculescu, unul dintre coordonatorii campaniei sale in 2014. Am aflat ca a murit,.

Coordonatorul campaniei online a lui Klaus Iohannis a murit intr-un accident rutier. Care a fost reactia presedintelui

UPDATE 11:37: Presedintele Klaus Iohannis a reactionat printr-o postare pe pagina oficiala de Facebook la vestea ca Ioan Dan Niculescu, coordonator al campaniei sale online, a murit intr-un accident.

Klaus Iohannis: Este necesara o intarire a Flancului Estic al Aliantei cu o prezenta avansata robusta, credibila, de descurajare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, in cadrul conferintei Romanias Security Leadership in South Eastern Europe, care are loc la Palatul Cotroceni, ca este necesara o intarire a Flancului Estic al Aliantei cu o prezenta avansata robusta, credibila, de descurajare, in mod echilibrat, pe tot acest flanc.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante pentru victimele accidentului aviatic. Din pacate, patru vieti au fost curmate pentru a salva o alta viata

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante pe pagina sa de Facebook pentru familiile victimelor accidentului aviatic din Republica Moldova, in care a fost implicat un.

Klaus Iohannis a participat la exercitiul NATO Steadfast Cobalt 2016

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a asistat astazi la activitatile prilejuite de Exercitiul NATO Steadfast Cobalt 2016, la care au participat peste 1. 000 de militari din cele 35 de unitati Aliate dislocate, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )