Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante pentru victimele accidentului aviatic. Din pacate, patru vieti au fost curmate pentru a salva o alta viata

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj de condoleante pentru victimele accidentului aviatic. Din pacate, patru vieti au fost curmate pentru a salva o alta viata

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante pe pagina sa de Facebook pentru familiile victimelor accidentului aviatic din Republica Moldova, in care a fost implicat un. continuă pe B1

Elicopter SMURD parbusit in R. Moldova. Presedintele Klaus Iohannis transmite condoleante familiilor victimelor

Seful statului a transmis joi un mesaj de condoleante familiilor victimelor accidentului de elicopter din Republica Moldova.

Premierul Dacian Ciolos transmite condoleante familiilor victimelor accidentului din Republica Moldova, in care a fost implicat un elicopter SMURD Iasi

Premierul Dacian Ciolos transmite condoleante familiilor victimelor accidentului aviatic din Republica Moldova, in care a fost implicat un elicopter SMURD. Seful Executivului a precizat, joi, ca statul.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, dupa prabusirea elicopterului SMURD

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care transmite condoleante familiilor celor care au decedat in accidentul aviatic din Republica Moldova. Am aflat cu durere de.

imi pare rau atunci cand salvatorii devin victime. Raed Arafat, mesaj de condoleante pentru familiile victimelor din elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova

In urma prabusirii elicopterului SMURD pe teritoriul Republicii Moldova, secretarul de Stat in Sanatate, Raed Arafat, a transmis un mesaj de condoleante familiilor celor patru victime. Acesta a postat pe.

Klaus Iohannis trimite Parlamentului spre reexaminare Legea privind reglementarea acordarii titlului de doctor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, marti, spre reexaminare Parlamentului Legea pentru aprobarea OUG nr. 4/2016 privind modificarea si completarea Legii educatiei nationale nr. 1/2011, care reglementeaza acordarea titlului de doctor.

Victor Ponta, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: Sa ne rugam la Dumnezeu sa nu ne atace Rusia in weekend

Victor Ponta a reactionat pe Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a raspuns lui Vladimir Putin, privind instalatia militara de la Deveselu. Hai ca dupa 5 zile a ajuns si Iohannis la servici si .

Veste soc de la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis se gandeste la un nou premier tehnocrat

Klaus Iohannis ar putea numi un nou premier tehnocrat, dupa alegerile legislative din toamna. Anuntul a fost facut chiar de un consilier de la Cotroceni, Laurentiu Stefan, intr-un interviu acordat.

Klaus Iohannis a participat la exercitiul NATO Steadfast Cobalt 2016

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a asistat astazi la activitatile prilejuite de Exercitiul NATO Steadfast Cobalt 2016, la care au participat peste 1. 000 de militari din cele 35 de unitati Aliate dislocate, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, reactie intarziata: Dupa patru zile s-a decis sa raspunda amenintarilor facute de Putin la adresa Romaniei (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut prima reactie dupa ce liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenintat tara noastra, in contextul inaugurarii scutului de la Deveselu. Reactia sa vine.

Klaus Iohannis a trimis MJ cererea de urmarire penala a fostilor ministri Tanasescu, Vladescu, Pogea si Dan Ioan Popescu

Cererea de urmarire penala a fostilor ministri Mihai Tanasescu, Sebastian Vladescu, gheorghe Pogea si Dan Ioan Popescu a fost transmisa de catre Klaus Iohannis catre ministrul Justitiei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )