Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, reactie dupa moartea lui Dan Ioan Niculescu. A fost un om frumos si o minte sclipitoare

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, reactie dupa moartea lui Dan Ioan Niculescu. A fost un om frumos si o minte sclipitoare

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe Facebook, dupa aflarea vestii privind disparitia lui Dan Ioan Niculescu, unul dintre coordonatorii campaniei sale in 2014. Am aflat ca a murit,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, reactie intarziata: Dupa patru zile s-a decis sa raspunda amenintarilor facute de Putin la adresa Romaniei (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut prima reactie dupa ce liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenintat tara noastra, in contextul inaugurarii scutului de la Deveselu. Reactia sa vine.

Iohannis, reactie dupa acuzatiile Rusiei privind scutul antiracheta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la deschiderea Programului Securitate in Regiunea Marii Negre. Provocari comune, viitor sustenabil, ca recentele declaratii din partea Rusiei sunt incorecte, subliniind ca sistemul antiracheta de la Deveselu nu are nicio legatura cu aceasta tara.

A murit Ioan Dan Niculescu, coordonator al campaniei lui Klaus Iohannis

Ioan Dan Niculescu, unul dintre coordonatorii campaniei online a presedintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2014, a murit intr-un accident rutier produs, aseara, pe DN2, la intrarea in.

Klaus Iohannis a trimis MJ cererea de urmarire penala a fostilor ministri Tanasescu, Vladescu, Pogea si Dan Ioan Popescu

Cererea de urmarire penala a fostilor ministri Mihai Tanasescu, Sebastian Vladescu, gheorghe Pogea si Dan Ioan Popescu a fost transmisa de catre Klaus Iohannis catre ministrul Justitiei.

Iohannis a aprobat urmarirea penala a fostilor ministri Tanasescu, Vladescu, Pogea si Dan Ioan Popescu

Presedintele Klaus Iohannis a avizat pozitiv cerererile de urmarire penala a fostilor ministri Mihai Tanasescu, Sebastian Vladescu, Gherghe Pogea si Dan Ioan Popescu.

Coordonatorul campaniei online a lui Klaus Iohannis a murit intr-un accident rutier. Care a fost reactia presedintelui

UPDATE 11:37: Presedintele Klaus Iohannis a reactionat printr-o postare pe pagina oficiala de Facebook la vestea ca Ioan Dan Niculescu, coordonator al campaniei sale online, a murit intr-un accident.

Klaus Iohannis, o noua reactie negativa fata de Bruxelles: Ridica semne de intrebare oportunitatea momentului ales de CE pe Opinia privind statul de drept in Polonia

Presedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o noua reactie negativa la adresa oficialilor de la Bruxelles. Seful statului este de parere ca momentul ales de Comisia Europeana a de critica Polonia cu privire la st.

Victor Ponta, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: Sa ne rugam la Dumnezeu sa nu ne atace Rusia in weekend

Victor Ponta a reactionat pe Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a raspuns lui Vladimir Putin, privind instalatia militara de la Deveselu. Hai ca dupa 5 zile a ajuns si Iohannis la servici si .

Klaus Iohannis critica voalat Comisia Europeana, dupa ce Bruxelles-ul a acuzat Polonia ca a incalcat statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis se intreaba cat de oportuna a fost pozitia Comisiei Europene CE) de a avertiza Polonia pentru nerespectarea statului de drept, in contextul in care, peste numai o luna, Varsovia va gazdui summitul NATO. Este a doua pozitie negativa a Cotroceniului fata de liderii UE, dupa ce, ieri, consilierul prezidential Leonard Orban a taxat decizia presedintelui CE Jean Cluade Juncker de a vizita Ruisia.

Veste soc de la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis se gandeste la un nou premier tehnocrat

Klaus Iohannis ar putea numi un nou premier tehnocrat, dupa alegerile legislative din toamna. Anuntul a fost facut chiar de un consilier de la Cotroceni, Laurentiu Stefan, intr-un interviu acordat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )