Libnet.ro
UNICEF

11:46

Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala, la invitatia presedintelui Curtii, Augustin Zegrean, seful statului discutand cu judecatorii CCR probleme curente ale activitatii lor din aceasta perioada, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a discutat cu judecatorii CCR, la invitatia lui Zegrean

Presedintele Klaus Iohannis a facut, in aceasta dupa-amiaza, o vizita la Curtea Constitutionala a Romaniei, la invitatia presedintelui institutiei, Augustin Zegrean, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis se va intalni luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni luni, la ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, potrivit programului.

GALERIE FOTO. Klaus Iohannis, la Liturghia de la Patriarhie

Presedintele Klaus Iohannis a asistat, vineri, la liturghia prilejuita de sarbatorirea Sfintilor Trei Ierarhi de la Patriarhia Romana. intr-un nou mesaj pe contul sau de Facebook, presedintele Iohannis a spus ca a onorat invitatia Patriarhului Daniel deoarece, asa cum a promis la preluarea mandatului, va vizita toate cultele reprezentate in Romania.

Klaus Iohannis, intalnire la Cotroceni cu Dean Thompson, seful Ambasadei SUA la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis are o intalnire, la Palatul Cotroceni, cu seful Ambasadei SUA la Bucuresti, Dean Thompson, potrivit B1Tv. Vizita nu a fost anuntata pe site-ul Administratiei Prezidentiale odata cu.

Klaus Iohannis a discutat cu presedintele CCR Augustin Zegrean

PresedinteleKlaus Iohannis s-a intalnit, luni dupa-amiaza, cu presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean. Presedintele Curtii a fost cel care i-a lansat aceasta invitatie sefului statului, i.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, luni dimineata, la PalatulCotroceni, cu Valeriu Zgonea siCalinPopescu Tariceanu, relateazaB1 TV. Atat presedintele Senatului cat si cel al.

Klaus Iohannis informeaza Parlamentul cu privire la continuarea desfasurarii operatiilor de transport multimodal pe teritoriul tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni o scrisoare Camerei Deputatilor in care informeaza despre faptul ca Statele Unite ale Americii au solicitat permisiunea pentru continuarea, in anul 2015, a desfasurarii operatiilor de transport multimodal pe teritoriul tarii noastre a resurselor materiale si umane apartinand Guvernului american dinspre si catre Afganistan in sprijinul Operatiilor NATO.

Klaus Iohannis: Garantarea independentei justitiei si statului de drept sunt prioritati ale mandatului meu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-un discurs sustinut in fata noilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii, ca sistemul judiciar este fundamental pentru existenta statului de.

VIDEO Klaus Iohannis: Garantarea independentei justitiei si statului de drept sunt prioritati ale mandatului meu

Garantarea independentei justitiei si statului de drept sunt prioritati ale mandatului meu pe care le voi reafirma cu fiecare ocazie, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, intr-un discurs sustinut, la Palatul Cotroceni, in fata noilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii.

Klaus Iohannis, mesaj in plenul Parlamentului. Vezi cand il va transmite

UPDATE- Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, o scrisoare deschisa presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, in care le propune sa sustina un mesaj,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )